tag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post7657886539014189941..comments2024-03-28T11:57:48.762+01:00Comments on Tante Sød: VanillesconesTante Sød..og den sure øko-citron...http://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-42375089151456868392012-08-08T14:43:50.751+02:002012-08-08T14:43:50.751+02:00Jeg undrede mig selv over det - men det står i ops...Jeg undrede mig selv over det - men det står i opskriften, og da jeg altid synes jeg har stort held med opskrifterne fra netop dén bog, så gjorde jeg det. Men nej, normalt hviler det jo ikke med bagepulver. Så jeg kan desværre ikke gi en god forklaring. KH MarianneTante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-70239472471169545322012-08-08T13:24:50.075+02:002012-08-08T13:24:50.075+02:00Marianne, hvorfor skal de hvile i 1/2 time, når de...Marianne, hvorfor skal de hvile i 1/2 time, når de bages med bagepulver - gør du også det med andet bagværk med bagepulver? Jeg har lært, at det kun er gærdej, der hviler/hæver, men man kan jo altid lære noget nyt.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com