tag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post80073797747039651..comments2024-03-28T11:57:48.762+01:00Comments on Tante Sød: Jeg nåede det lige .... Tante Sød..og den sure øko-citron...http://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-75224398247141603172013-07-03T13:53:11.666+02:002013-07-03T13:53:11.666+02:00Godt trick med gaflen. Ja, kan sagtens forestille ...Godt trick med gaflen. Ja, kan sagtens forestille mig at valle til brød, vil være skønt. Det vil jeg huske - jeg må besøge den ostemand med jævne mellemrum!Tante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-83831599375142372662013-07-03T13:51:51.950+02:002013-07-03T13:51:51.950+02:00Tampen brænder på een af dem:-) smiler til digTampen brænder på een af dem:-) smiler til digTante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-88532523712430350702013-07-03T01:25:59.264+02:002013-07-03T01:25:59.264+02:00Jeg bruger en gaffel til at få blomsterne af klase...Jeg bruger en gaffel til at få blomsterne af klaserne; det går hurtigt - og så kan man bagefter lave marmelade af de siede blomster. Jeg skræller skallen af citronerne og presser saften ud for at undgå den bitre hvide hinde. Prøv så lige at bage brød med valle - det fortryder man ikke, heller ikke hvis man bruger væden fra yoghurten, der har stået til afdrypning.<br />Elsebeth<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-13616496477000756902013-07-02T21:33:54.675+02:002013-07-02T21:33:54.675+02:00Måske koldskål eller kærnemælksfromage? Eller skal...Måske koldskål eller kærnemælksfromage? Eller skal du syrne noget?Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.com