tag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post8900043561147335736..comments2024-03-28T11:57:48.762+01:00Comments on Tante Sød: Ramsløgolie til resten af foråret :-)Tante Sød..og den sure øko-citron...http://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-12027100415761532342015-03-29T12:19:18.758+02:002015-03-29T12:19:18.758+02:00Hvor er det dejligt, du har det i din egen have - ...Hvor er det dejligt, du har det i din egen have - så ved man i hvert fald at der ikke er forurenet. God fornøjelse Tante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-10940723200884952412015-03-28T19:16:29.806+01:002015-03-28T19:16:29.806+01:00Ramsløgen er også begyndt at titte frem i min have...Ramsløgen er også begyndt at titte frem i min have, så jeg skal nok også have lavet en olie eller noget i den stil her en af dagene.. MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-71858460394838106282015-03-28T16:10:26.921+01:002015-03-28T16:10:26.921+01:00Hej Anne-Marie - mange tak for dit input. Jeg har ...Hej Anne-Marie - mange tak for dit input. Jeg har netop idag gået og tænkt på det med opbevaring og bakterier i den type madvare. Normalt har jeg mine olier i stuetemperatur, men tænkte om jeg skulle sætte disse i køleskabet. Og måske skal man ligefrem fryse det ned. Det må jeg ha' helt undersøgt. Vi gider jo ikke blive syge! Mange tak - også god påske til dig - vh MarianneTante Sød..og den sure øko-citron...https://www.blogger.com/profile/09362518010435282314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5412374836433456052.post-24657342019710804812015-03-28T12:50:19.229+01:002015-03-28T12:50:19.229+01:00Jeg lavede også Ramsløgspesto sidste år. Og det er...Jeg lavede også Ramsløgspesto sidste år. Og det er en skarp omgang, så jeg bruger dem i gryderetter. I år vil jeg droppe citron, da det bringer det skarpe frem. Krydderolie er jeg lidt forbeholden overfor. Det er noget med en bakterie der kan formere sig i iltfattige ting, tror nok det botulinumtoksin, som kan give pølseforgiftning. Men risikoen mindskes nok ved hurtig brug eller frysning. Jeg kan ikke lige huske hvilke forhold der fremkaldte den, men prøv evt. at Google det.<br /><br />God påske<br />Anne-MarieAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01538698733847685932noreply@blogger.com