Det er ikke en rigtig opskrift i dag, men bare et lille sommer-fif:-)
En af mine venner kom på besøg med en smørmør kalveculotte, som vi smed på grillen. Så jeg vil bare lige dele den lille geniale ting det er at smide en masse revet cheddar oven på sådan en krabat!
Culotten var næsten stegt færdig og til sidst smed han den på en grillbakke og toppede 300 gram revet cheddar + en hel del frisk, rød chili oven på - det var altså ret godt og lidt anderledes:-) Så jeg vil bare lige gi' tippet videre ...
Vi fik kvarte, grillede spidskål, kartoffelsalat, masser af basilikumpesto og frisk, sprød salat til:-) De naboer er altså ikke så tossede at kende!
Uhm, ret så mexicaner-agtigt kombineret med dansk sommer - det må smage fantastisk :D
SvarSlet- Anne
Hej Anne - God ide at tænke mexicansk, det kunne tilbehøret godt være indrettet efter. Det må jeg da gøre en anden gang:-) kh Marianne
Slet