Sidevisninger i alt

mandag den 13. december 2010

Så er der julegave på højkant:-)

Kære læser

Forleden kom der så endelig lidt julestemning her hos Tante Julesød - men det er jo slet ikke nok endnu! Og lige nu er hun da vist for alvor ved at komme i julestemning, og har en idé om at skulle være i GOD TID med forberedelser af enhver art! Hmmm himlen er blå og håbet er lysegrønt:-)
Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at du skal tilmelde dig som fast læser her hos Tante Sød - hun er nemlig utroligt glad for de læsere hun allerede har nu, og vil helt sikkert blive meget glad, hvis hun får endnu flere inden juleaften.Æblet og Ormen - kender I den film? En sjov tegneserie for lidt større børn og voksne, der samtidig har et dybere budskab. Den er skrevet af Anders Morgenthaler, og bærer tydeligt præg af hans skæve form for humor. Den handler om Æblet Thomas, hvis største drøm er at blive så blankpoleret at han kan ende som æble i et udstillingsvindue. Men oh ve og skræk - pludselig er ormen Silvia en del af ham, og det får store konsekvenser:-) Og da Tantens logo er en skøn orm med nissehue på, og hun sikkert snart får lavet en opskrift med nogle øko-æbler, ja så må det være den perfekte Tante Sød julegimmick.

Så alle der er tilmeldt som fast læser inden den 23. december kan være heldig at løbe med julegaven. Og da hun ikke har så mange læsere endnu, er chancen for at vinde rigtig god.

I må alle have en smuk uge - den starter godt med den her fantastiske klare blå himmel

De bedste julegavehilsner
Tante Sød Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...