Sidevisninger i alt

fredag den 4. marts 2016

Appelsinfromage m/havtorn og mandelkrokant

Naboerne var inviteret til et stort fad "sorte gryde" forleden aften, og en lille dessert skulle der også til jo:-)

Den her kombination faldt heldigt ud, så du får lige et enkelt foto og lidt inspiration - ikke en rigtig opskrift, men bare sådan lidt "runde tal".-)


Lav en appelsinfromage - jeg brugte den her opskrift. Når fromagen har sat sig, kommer du et par skefulde i et passende glas. Lav en mandelkrokan - blot smelt tilpas med sukker til det er gyldent og kom mandler i. Hæld over på et bagepapir, lad hele køle helt af og hak det groft. Et par håndfulde havtorn (kan købes frosne i fx SuperBrugsen) drysses med sukker og råsylter på køkkenbordet et par timer. Kom en god skefuld oven på fromagen, pisk tilpas med økologisk fløde og top glasset med dette samt drys med det hakkede mandelkrokant.

Havtorn og appelsin var perfekt sammen og bid fra mandlerne fuldendte sammensætningen. Måske en dessert til din weekend? Jeg ønsker dig i hvert fald en dejlig weekend - solen skinner på den lille ø lige nu, selv om de havde snakket om regn og kulde:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud med havtorn og appelsin.
    Jeg ønsker dig og familien en rigtig dejlig weekend.
    Knus Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det blev sådan en fin dessert og når man selv har plukket de små bitte bær med blod, sved og tårer, så sætter man ekstra pris på dem:-) Men de kan nu også købes i fx SuperBrugsen. kh Marianne

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...