Sidevisninger i alt

tirsdag den 24. september 2013

Ugens kasse:-)

Jeg kan bare ikke la' vær' med at vise jer nogle af de grøntsagskasser, jeg spiser mig igennem hver uge:-)

Er det ikke bare et lækkert syn? Lige til at blive både glad og sund af. For 100 kr!


Usprøjtede lokale grøntsager hevet op af jorden en time før jeg afhenter dem! Det blir bare ikke bedre, og føles som en vild luksus og jeg har SÅ god samvittighed.

Ren jord, ingen transport stort set, ren krop og sundhed i hver en bid .. jeg har aldrig fået hevet så meget grønt indenbords som i øjeblikket, og selv mit tøj kan mærke det - der er i hvert fald bedre plads i det!


Se lige de her fantastiske bladbeder i orange, pink og lys gul - det er LIGE MIG, og meget inspirerende ... desværre er det snart slut med at hente kasser for i år og så kommer der en tid med lidt for mange rodfrugter og kål til min smag - selv om det nu også er ret godt:-) Print denne artikel

6 kommentarer:

 1. for pokker som det ser godt ud ;-) Det er jo lige så man får lyst til at blive øboer, om ikke andet så for de friske og billige grønsager og frugter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine - du har helt ret, det er virkelig et stort plus! Til gengæld synes jeg det var lidt trist i vinters ... men må se at få det bedste ud af det i år!

   Slet
 2. Jeg vil også have sådan en grønsagspusher!! Har jagtet områdets grønsagsboder, men de byder mest på kartofler og hvidkål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du vil Elin:-) Der er ikke noget i vejen med hvidkål, men den her variation er bare fantastisk og motiverer til at få hældt noget grønt indenbords-) Kom til Samsø ha ha

   Slet
 3. Jeg ville ønsker der var sådan en kasseordning i min nærhed her i Göteborg - det er et fantastisk koncept! Øko til døren med sæsonens råvarer!

  SvarSlet
  Svar
  1. kan jeg godt forstå - ja, det er en skøn følelse med lokal øko mad!

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...