Sidevisninger i alt

tirsdag den 15. december 2015

Lidt flere dekorationer:-)

Jeg skal da lige love for december går hurtigt - som om det kan komme bag på nogen! Så her er stadig liv i huset på Samsø og alt er vel:-) Travlt har her været med meditations-veninderne på weekend, andre gæster, julebagning, et weekendkursus om at spise tang (dét kommer du til at høre meget mere om!) og ja - bare generelt velvære og lidt vinterhi. Alt er godt. På nær den danske regering, hvis du spør mig!


Årets sidste dekorationer er lavet - og noget af det fineste jeg ved til jul er en helt, helt enkelt krans bundet med ren buksbom. Hvis jeg havde haft enebærgran havde det fået lov at komme med i. Men ellers bare den smukke, mørkegrønne buksbom, der holder sig flot lang tid. I år bare med lidt store kogler og et lys, der nemt kan skiftes ud, så man fyrer op under det hver aften uden at "spare på det":-) Jeg var heldig at få lov at plukke buksbom i en have, så det ikke kostede ret meget.


Et aflangt glasfad af mine egne designs, fyrfadslys, lidt lav, lidt pudemos, lidt sjove grene, kogler og kugler. Den kan også holde hele december med nye lys  hver dag.


Man kan være heldig at finde de fine grene med lav på, hvis man leder længe nok!


En flink skovarbejder lavede en stor skive af birketræ, som blev udhulet lidt, så her var plads til et stort lys og en masse pynt. Igen en masse fra naturen.


Lidt pynt købt til små penge i Netto var den eneste udgift til denne her. Nå, ja - og så alle de lys, jeg får brændt af i den mørke tid. Masser af stearinlys er en menneskeret! Og jeg ved godt, de er møgdårlige for indeklimaet, men det må jeg simpelthen tage med! Jeg vil ikke undvære levende lys hver eneste dag om vinteren:-)


Der er kommet en lyskrans rundt om hjertet fra først på måneden .... dejligt at komme hjem til lidt lys inden man er kommet ind i sit hus ...


Siden sidst har vi haft afslutning og fællesspisning i vores økologiske fødevarefællesskab - og sjovt nok var det mig, der skulle bage :-)


De første slags julesmåkager er også lavet og små poser til søde mennesker er begyndt at blive pakket og delt ud. Jeg er i gang med anden omgang, da jeg har lovet småkager til lidt for mange i år! Dem må du få opskrifter på en af de næste dage.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig uge inden det blir rigtig jul - husk nu at nyde det og glæde dig og i hvert fald undgå den værste stress.


Print denne artikel

2 kommentarer:

 1. Kære Marianne - en sten faldt fra mit (jule)hjerte. Super glad for det "kun" er travlhed der har holdt dig borte fra din skønne blog.
  Glæder mig til at høre mere til tang - har smagt en købe tang salat - den var skøn. At det så tilmed er fyldt med vitaminer og mineraler er jo kun et plus.
  Ikke så mærkeligt det blev dig der blev udpeget til kagekone:-)
  Mange knus fra
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, undskyld kære søde Charlotte - at jeg på en eller anden måde har overset din hilsen her og ikke fået svaret! Det er for ringe!
   Jeg er godt i gang med tang og må snart se at finde på hvad jeg skal skrive om det. Den der grønne tangsalat man kan købe, smager rigtig godt. Den er vist ikke det helt sunde, fordi den er "affarvet" tror jeg nok :-) Jeg er nybegynder og spiser den med glæde.
   Varme glade knus til dig fra mig

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...