Sidevisninger i alt

mandag den 8. juli 2013

Happy Home

Jeg har slet ikke husket at vise den her überfede indretningsbog frem - jeg har før "afsløret" at jeg er ret vild med stilen fra Rice. På den ene side er jeg til enkelt, klassisk, lyst og rent design - men jeg elsker også farver. Både de sarte pasteller og de stærke pangfarver. Så masser af hvidt og stramme linier blandet op med svungne ben, bløde linier, feminint og romantisk med farver på ...

Så Happy Home er lige mig! Toplækker inspirerende indretning fra kvinden bag Rice. Jeg er fan, og skal ha' fordybet mig meget mere i detaljerne, og klart ha' "hugget" noget derfra. Jeg var så heldig at vinde bogen hos Indretning med Farver på en give-away sponseret af solkrogen.com, og da bogen stod på min ønskeliste var det jo ekstra dejligt.


Man kan da kun blive glad af det her look, hvis du spør mig ...


Detaljer en masse:-) Det er bare at plukke og lave sit eget. Rigtig meget af det, kan man selv lave af gamle ting, lidt maling, stof og bare personlighed ... så de behøver slet ikke blive dyrt at gå den vej.


Bogen er delt ind i områder i boligen .- her lidt til udendørs. Jeg er vild med det look, selv om mit eget nu indtil videre er mere strømlinet og forventeligt ... håber min veranda er meget mere festlig næste sommer!


Afslappet stue, hvor der er plads til både voksenaktiviteter og leg....


Reoler med farverige kurve, tæpper og skind ....


Ombetræk en udslidt stol, og fyld et vitrineskab med dine lækreste ting ....


Dine gæster træder ind i den her muntre entré ... så er festen igang!


Min weekend blev tilbragt på Sjælland med tid, sol og samvær med bonusfamilien. Og min egen nyeste plaid er ved at tage form - tja, der er jo faktisk lidt Happy Home stil over det .... så det er nok ikke så sært jeg er vild med bogen ...


Et kæmpe arbejde, som gerne må tage tid. Det tar' en krig at sy sammen og hæfte ender. Men jeg tror det blir fint og vil pynte hen over min pink sofa:-) Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Hej Tante :)

  Hvor kan jeg finde mønstret på det hækleri der? Jeg vil nemlig hækle mig et tæppe, men er kommet frem til den konklusion at det mønster jeg har brugt ikke fungerer for mig, men jeg er ret vild med dit mønster der. :)

  Mvh Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene - Mønstret kaldes afrikanske blomster, og jeg vil tro du kan google det ret nemt. Men ellers gerne send mig en mail på tantesoed@gmail.com, så skal jeg vedhæfte min opskrift til dig, som er meget udførlig med foto anvisning. Jeg synes også det er nogle søde både runde og kantede "lapper", der kommer ud af det:-)

   Slet
 2. Den lyder herlig.... jeg elsker at få farverig boliginspiration selvom jeg selv er til minimalistiske, enkelte farver - grå, sort og hvid.... og så lige med lidt farveknald på detaljerne! Helt enig i, at RICE-stilen er skönt!

  God sommer til Samsö fra Göteborg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for sød sommerhilsen helt fra Göteborg! Også dejlig sommer til dig naturligvis

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...