Sidevisninger i alt

mandag den 2. februar 2015

Dagens farve er LYSEGRØN

Her er stadig farve-leg med de friske juicer:-) Det er lidt sjovt at finde grøntsager og frugter i nogle bestemte farver, og opleve de forskellige smagssammensætninger.

Lysegrøn er bestemt et stort hit! Den blev sur og stærk på den gode måde og rigtigt forfriskende.


Her er dagens ration - så kan du nemt kopiere, hvis lysegrøn lige er dig :-)


Smuk at skue, skønt at indtage - og igen følte jeg mig sund og fyldt med vitaminer bagefter.

Hvis du har lyst til at gæsteblogge om en af dine egne juicer, så skriv endelig til mig. Det kunne være hyggeligt, hvis du blev inspireret af mine og ville vise din egen frem til os alle:-) Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Jeg er skam meget inspireret og syntes (også) den lysegrønne ser lækker ud. Derfor fik jeg idag hevet saftpresseren ned fra dens vinterhi - vækkede vist en edderkop ved samme lejlighed - og fik linet op med grøntsager, frugt... og selvfølgelig citron og ingefær! Stor var min skuffelse og frustration, da det lykkedes mig at brænde maskinen af, endda inden jeg overhovedet fik så meget som en dråbe juice. Krudtrøg stod ud af det lille rør hvor den lækre og vitamrige juice skulle løbe... sådan kan det altså også gå!! Istedet blev det til en smoothie med sojamælk, frosne aroniabær, citron og banan. Aroniabusken bør du iøvrigt have i din have, et nemmere vitamintilskud kan du ikke finde. :o)
  God aften til dig, jeg fortsætter med at følge dagens farve. Der dumper vel en ny juicer ind på min matrikel på et tidspunkt. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thi hi Fru Friis, det er ikke pænt at grine af folk, der oplever trælse ting, men det er altså en sjov beskrivelse af "dit breakdown" :-) Og den med edderkoppen. Ihh, mindes en lign oplevelse med en blender, da jeg skulle lave pesto - den lugtede godt nok osse af røg! Nå, men håber du måske har fået juice i mellemtiden. Din smoothie lyder i hvert fald lækker. Jeg mangler en rigtig god blender, og så skal jeg også i gang med smoothies:-)
   Aroniabær - det er sjovt, jeg har lige talt med en anden om det bær, som jeg ellers ikke kender. Men det vil jeg da klart skrive på ønskelisten til haven - jeg vil også gerne have havtorn plantet i år. Har hørt man kan få dem uden torne!
   Tak for dejlig hilsen - kh Marianne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...