Og her er den så i den udgave som opskriften fra Aarstiderne lød på - meget enkelt:
1 bladbede
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
40 gram smør
1 spsk mel
2-3 dl mælk
salt, peber og muskat
Svits løg i skiver og hvidløg i en anelse olie til de er klare, tilsæt alt det mørkegrønne fra bladbeden, og lad det lige "falde sammen". Så laver du en opbagt sovs af smør, mel og mælk som du krydrer med muskat - og herefter tilsætter du løg og bladbeder. Vupti klar til at servere som et lækkert tilbehør til mange retter. Jeg var dog glad for at portionen ikke skulle række til en familie - faktisk blev der så lidt ud af hele bladbeden at det vel næsten passede med de 300 gram man skal have for sig selv!
Koteletten fra Aarstidernes kasse fik 3 min på hver side, og var saftig og smagfuld. En helt enkel hverdagsret, men alligevel med en følelse af luksus:-)
Værsgo' mens det stadig er dampende varmt ...og ha' en smuk weekend
Print denne artikel
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)