Sidevisninger i alt

mandag den 21. september 2015

Fermenterede gulerodsstave - og jubii, liv i kålen!

Great! Det lykkedes ski i andet forsøg:-) Nu er ventetiden på ca 1 måned med de fermenterede glas Kraut endelig overstået, og denne gang er det helt som det skal være. Ingen råddenskab her! Måske du husker det her glas nemlig ....


Spidskål, æble, fennikel og løg i det ene glas - og det andet også lidt revet gulerod. Det dufter syrligt på den gode måde, smager syrligt og sprødt og bare rigtig godt.

Optimal og naturlig sundhed - mælkesyregærede grøntsager booster dit immunforsvar, gavner fordøjelsen og optagelsen af vitaminer og mineraler. Faktisk siges det ligefrem at gavne parkinson bla. 


Det ene glas kommer med til København i morgen som værtindegave til min veninde, som har problemer med "maven". Håber hun får lyst til selv at komme i gang med at fermentere.


I dag er det her glas med gulerodsstave sat i gang med at fermentere. Det er en anden metode, så de skal kun stå i 10 dage før de er spiseklar. Glæder mig allerede!

Det er såresimpelt med de her gulerødder - så hvis du også vil i gang finder du en fin opskrift på siden altomfermentering.dk:-)  Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...