Sidevisninger i alt

søndag den 20. september 2015

Parmesangratinerede squash

Årstiden står på squash i bunkevis. De smager egentlig ikke af så meget i sig selv, men jeg kan rigtig godt lide dem alligevel. De kan nydes på utallige nye måder både rå og tilberedte.

I dag endte de i skiver i ovnen med parmesan og hvidløg og et drys persille til sidst. Supergodt tilbehør eller næsten en lille ret i sig selv:-)


De ser da lækre ud, ikk?

Sprøde og smagfulde på toppen og stadig bløde i bunden ... nem måde at få indtaget en masse grønt.


Mængderne bestemmer du selv, men du skal bruge:
Grønne og gule squash
Lidt olie
Knust hvidløg eller hvidløgspulver
Friskkværnet peber og godt salt
En pæn mængde friskrevet parmesan
Lidt finthakket persille

Skær squash i ½ cm tykke skiver, kom dem i en skål og hæld en lille smule olie på - kun lige nok til at vende alle rundt i. Tilsæt også salt, peber og hvidløg. Læg dem i et enkelt lag på bagepapir og drys parmesan over. Sæt i en 200 grader forvarmet ovn i ca 15-20 min eller til de er smukt gyldne.

Når du nu er i gang kan du jo også som her smide et par kartofler i både og vendt med løvstikke ind i ovnen:-)


En hakkedreng af lokalt supergodt kød toppet med blødstegte løg, en skøn skål med tomatsalat og basilikum og så en stor omgang squash blev til en fint alene-hjemme-måltid:-)

Nu skal det sidste af verandaen males I DAG i det gode vejr - hvad mon du bruger din søndag på? Print denne artikel

3 kommentarer:

  1. Mums... Får lyst til at prøve... Og jeg er ellers meget lidt squash-spisende, efter en barndom med squash på 100 måder... i alle sommermåneder :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen, så tar jeg det som et kompliment at du får lyst igen thi hi:-) Just do it :-)

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...