Sidevisninger i alt

onsdag den 5. marts 2014

Helsebixen.dk - kender du den?

For temmelig lang tid siden fik jeg tilbudt at gøre et prøvekøb hos Helsebixen.dk, og selvfølgelig ville jeg gerne det. Jeg er altid på udkig efter nyheder og handler virkelig meget på nettet:-) Tror aldrig der går en uge uden at jeg snupper noget på nettet og får sendt hjem. Jeg tænker dog altid først på at handle lokalt efter jeg er flyttet til Samsø - det er bestemt meget vigtigt at støtte det lokale erhvervsliv. Men må også se i øjnene er her er mange ting, vi ikke kan købe, og at det ofte er hurtigere og billigere at netshoppe.

Helsebixen.dk kendte jeg sjovt nok ikke i forvejen. Og jeg er meget positivt overrasket. For det første et virkelig stort udvalg af både kosttilskud, vitaminer osv, men også et meget stort udvalg af spændende og sjove fødevarer. Og da jeg meget gerne skifter de traditionelle varer ud med øko varer, er jeg bestemt i målgruppen for sitet.


Her er mit første køb af varer, jeg ikke har prøvet før. En dåse Agar agar (som jeg har læst om i opskrifter flere gange, men som jeg ski ikke engang lige her og nu kan huske, hvad kan bruges til!!!), en pose øko flormelis - vil gerne skifte den alm ud med øko udgaven - må dog indrømme den er dyr og ikke helt så hvid som den sædvanlige, så jeg er ikke sikker på den blir standard. Dernæst en flaske rosenvand, som jeg også skal afprøve og til slut havde jeg bestilt en malt sirup, og modtog desværre i stedet en agave sirup, som jeg havde to i forvejen stående i skabet af.

Helsebixen.dk er nem og overskuelig at finde rundt i, som sagt flot udvalg generelt (kan dog ikke finde de vitaminer jeg plejer at købe på nettet), og så er der portofrit ved over 100 kr, og det er jo også rigtig dejligt. Porto er jo helt sikkert en stor forhindring for at få folk til at købe online.

Varerne kom hurtigt og kom frem i hel stand:-)

Et stort minus var som sagt, at de sende agave sirup i stedet for maltsirup, som jo er et helt andet produkt, og som jeg skulle bruge til rugbrød. Vedlagt var blot denne håndskrevne seddel om at de håbede det var i orden. Det er ikke god stil - i min egen netbutik ville jeg aldrig bare sende en helt anden erstatningsvare til en kunde. Jeg ville til enhver tid maile eller ringe op til kunden og høre, hvad vi skulle aftale. Så det gør mig lidt utryg i forhold til at handle hos dem igen. Men alt i alt kunne jeg snildt finde på at lægge køb hos dem en anden gang:-) Print denne artikel

6 kommentarer:

 1. Jeg handlede også ved dem (test) og fik også et andet produkt end den maltsmør jeg havde bestilt.. Det var så maltsirup, som var fulstændig ødelagt pga. dårlig emballage, så jeg er heller ikke helt tryg ved dem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv ikke helt gode tegn at de i to test oven i købet sender noget helt andet! Og ødelagt emballage er bare så ærgerligt - i min egen webbutik har jeg på 6 mdr kun fået en enkelt reklamation, og den erstattede post dk helt, da de vurderede det var pakket forsvarligt

   Slet
 2. Det lyder ikke trygt, med de erstatningsvarer. Jeg vil da altid foretrække at få det i restordre istedet.
  Agar Agar kan du bruge som vegansk alternativ til husblas. Og det bruges bl.a. I processen med de fine snyde rogn, der er lavet af safter o.lign.
  Mvh.
  Anne-Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, klart retsordre eller blive spurgt hvad man ønsker. Super tak med opklaring af agar - det vil jeg få afprøvet

   Slet
 3. Jeg handler selv en del på nettet, og jeg må indrømme, at jeg ville blive ret knotten, hvis netbutikken uden videre sendte mig noget andet, end det jeg havde bestilt. Det er jo lidt besværligt at skulle til at returnere en vare. Den butik må stramme op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber, de læser med og ændrer procedure:-) jeg gir dem en ny chance en dag

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...