Sidevisninger i alt

søndag den 21. september 2014

Hjemmelavede øko majspandekager .... til så meget:-)

Jeg ved da virkelig ikke, hvordan det kan være, jeg ikke før har fået lavet en gang hjemmebagte majspandekager - de er nemlig ret lækre. Slår købte med flere længder - og jeg køber i øvrigt stort set aldrig den type færdigvarer alligevel. De kan fyldes med hvad som helst - kan tilberedes i god tid, og kan altså godt serveres for gæster:-)

Opskriften snuppede jeg ovre hos Arla.dk og da den fungerer perfekt, er der jo ikke nogen grund til at lave om på noget, der virker. Nu vil jeg gå i køkkenet og lige producere en omgang mere, så der er en stak i fryseren til børnegæster i efterårsferien:-)


6 stk øko majspandekager
100 gram majsmel fra Urtekram
2 spsk øko hvedemel
3 øko æg
2 dl øko letmælk
Et nip salt
Øko smør til at stege i:-)

Bland majs- og hvedemel med salt. Tilsæt mælken og pisk det helt ud, så der ikke er klumper tilbage. Pisk så æg i. Lad hvile mindst ½ time. Steg nu lysebrune pandekager i lidt smør og fyld dem med dine favoritter. Fx hakket okse eller kylling og godt med krydderier, fx chili, sød chilisovs, paprika, spidskommen fx. Du kan fylde dem på forhånd og gratinere med revet ost som her - eller sætte de varme pandekager på bordet og lade dine gæster selv komponere deres egen favorit.

Alle gode ønsker om en dejlig søndag til hele landet fra Samsø:-) Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...