Sidevisninger i alt

lørdag den 29. september 2012

Så er det tid til at minde dig om....

....æbleskiver! Haps, årets første er vel nok gode. Det er første gang, jeg har lavet æbleskiver "uden for sæson", men synet af ½ kærnemælk, der skulle ha' været brugt til noget andet, fik mig til at kræve æbleskiver. Og da det øsregner her hos mig, så er det bare virkelig passende med sådan en omgang her!


Jeg bruger min sædvanlige opskrift - du har sikkert også din egen favorit. Så i dag sparer jeg dig for dens slags detaljer.

Og se se ... her var rester af en flaske Selleberg Kirsebær Sirup - det var så godt tilbehør sammen med flormelis - faktisk bedre end det sædvanlige syltetøj.


Mere HAPS - du kan sagtens nå at bage en flok æbleskriver til din eftermiddag??? Var det noget??? Print denne artikel

12 kommentarer:

 1. Havde jeg ikke en æblekage i ovnen, kunne den sagtens have stået på æbleskiver ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. uhm, æbleKAGE lyder faktisk endnu bedre! God appetit

   Slet
  2. Sjovt nok var den jeg bagte i din nye kagebog fra hummingbird ;-)

   Slet
 2. Orrk hvor er du styg, men også ret god, for nu glæder jeg mig bare endnu mere til, at mit eget jern skal igang :) YUM

  SvarSlet
 3. Ja... til december :-D
  Men så skal de sgu også være hjemmebagte. Ok, jeg kan faktisk også finde på at bage æbleskiver 'udenfor sæson', men så er det ikke traditionelle æbleskiver... hm... måske jeg snart skal gøre det igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. tja, normalt synes jeg også de hører til i december! Har selv gået og tænkt man kunne bage dem med bananer .. men havde så ikke nogen! Ku' det ikke være godt?

   Slet
  2. Sjov idé! Jeg er ikke så god til varm banan, men jeg vil gerne se eksperimentet :-)

   Slet
  3. Nu blir jeg jo nødt til at prøve det. Coming up!

   Slet
 4. Det var vist godt, jeg fortalte dig, at æbleskiver må jages hele året! Sønderjyske æbleskiver laves med en teskefuld sveskemos i. Så meget sønderjyde bliver jeg nok aldrig. De er udmærkede, men jeg sværger nu til min gammelkendte uden fyld. De er dejlige at have i fryseren.
  Elsebeth


  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en god jagt uden at nogen dør:-)Sveskemos lyder nu ellers ret godt synes jeg ... jeg kan rigtig li svesker, men får det faktisk aldrig fordi jeg glemmer at huske dem!

   Slet
 5. Ja, det gælder om at huske ikke at glemme dem - ligesom med så meget andet!
  Elsebeth

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...