Sidevisninger i alt

onsdag den 5. september 2012

Tip til chokobageelskere ....

Hmm, tror da ikke her har været SÅ meget chokolade på "fjernlageret" før. De her to sække med hvide og mørke chokoknapper er fisket i land hos Specialkøbmanden i dag.

De har kampagnetilbud netop nu og frem til 8. september på disse belgiske kvalitetschokolader - hele 2 kg for 225 kr. Så kan der da liige bages kager og muffins i efteråret, og hvis alt går vel er der også til julekonfekten. 

Den hvide choko er på 26,1% og den mørke på 57,8% og har gode smelteevner. Og en håndfuld kastet ned i brownie eller muffins er jo heller ikke at foragte!


Og der har endnu ikke været mus i poserne .... de er helt intakte!!!! Måske du osse skal på rov?
Print denne artikel

8 kommentarer:

 1. Hvor store er knapperne? det lyder som et tilbud, der er værd at overveje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elin - jeg er ikke hjemme til at kunne måle i skrivende stund, men jeg synes de har en god ret lille størrelse. Vil skyde på de er ca 0,6 cm Ø.

   Slet
  2. Tak for svaret. Så man kan godt bruge dem hele i kager? Så skal der vist bestilles chokolade. Jeg er bare lidt nervøs for musene :-)

   Slet
  3. Ja, mus er bare sådan nogle frække dyr! Men altså, der har nu stadig ikke været nogen hjemme hos mig, så du må osse bare be' dem holde sig væk:-)
   Ja, jeg vil sige de er ret perfekte som "fyld" i kager som de er. Jeg skal i hvert fald snart prøve at bage brownie med en håndfuld af de hvide. God bagelyst

   Slet
  4. Så er der bestilt 6 kg til deling med svigermor. Nu glæder jeg mig til at bage med dem. Så skal dine konfektsmåkager bages igen, når der kommer hvid chokolade på lager.
   Hav en god aften.

   Slet
  5. wauw - 6 kg lyder af meget, ikk:-) Rigtig god bagelyst. Jeg har drømt om cookies med chokoladeknapper i dag på arbejde...tak, og også god aften til dig Elin

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...