Sidevisninger i alt

fredag den 28. september 2012

Vil du se mit Samsø-hus?

Vupti, hvor var det nemt at blive husejer - der sku' jo bare en underskrift til:-) Det ville jeg godt ha' vidst noget før!

Onsdagen bød på tur frem og tilbage til Samsø på samme dag - min håndværkskyndige fætter tog heldigvis med mig, og gennemgik punkterne fra tilstandsrapporten og herefter gik turen ind til ejendomsmægleren for at skrive under:-) Så nu er jeg officielt husejer helt alene, det synes jeg da selv er meget godt gået thi hi.

Jeg overtager huset allerede om 3 uger, hvor håndværkerne går i gang.... og så flytter jeg ind om præcis 4 uger. Jeg sir' jer her bliver klaret mange praktiske ting for tiden! Truffet mange beslutninger, og ikke mindst brugt mange mange penge! Jeg glæder mig til at indrette et skønt hjem for mig og mine misser og forhåbentlig en masse lange gæstebud. Nu blir' folk jo ikke bare til en kop kaffe:-) Og jeg lover at gæsteværelset blir indrettet med kærlighed.

Vi lever i en såkaldt krisetid – hvor verden rydder op og renser ud. Det skal jeg lige love for, jeg selv har oplevet de sidste par år. Men den nye tids energi betyder også at mange af os ændrer kurs, finder vores sande livsopgave og oplever de smukkeste sammenfald og synkronicitet. Jeg er rørt og taknemmelig over, hvad jeg oplever i mit liv netop nu. 


Her skal mig og misserne bo - jeg elsker allerede min Pippi Langstrømpe-veranda. Dog uden hest! Stort set for enden af min grund ligger stranden, og der er havudsigt fra vinduet på 1. sal.


Og sådan ser en del af mit nye "værksted" ud - jeg er sikker på at mad lavet i mit Samsø-køkken kommer til at smage vidunderligt:-) Print denne artikel

34 kommentarer:

 1. Du skal jo bo i verdens hyggeligste hus! Tillykke med det... sender dig din gave i naeste uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, du er bare så sød. Endelig ikke stresse over at få sendt min skønne præmie - jeg glæder mig til at se den, men det haster jo ikke. God weekend Marian

   Slet
 2. Tillykke med huset. Jeg glæder mig til at høre om flytningen og ibrugtagningen af dit nye "værksted". Skal der laves meget om i huset eller bare småting?
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elin - det er heldigvis mest "kosmetisk" hvad der skal laves. Men dog har jeg besluttet at hele gulvet på 1 salen skal lægges om. Der er væg til væg tæppe og det knirker og begge dele hader jeg. Så det er en stor udskrivning at få lagt nye strøer og trægulv, men håber det blir fint, og den slags skal jo helst laves med det samme for at blive til noget. Og ellers skal der males lofter over alt og vægge over alt... også et ret stort arbejde ...

   Slet
  2. Der er nok, der skal nåes på en uge. Har selv prøvet det for mange år siden, da vi flyttede i hus.

   Slet
 3. Til lykke med huset - det ser DEJLIGT ud! Ja, hvad man dog kan få for 'bare en underskrift' :-)

  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
 4. Ja, det er let - bare en underskrift! Men kunsten ligger i at finde det RIGTIGE stykke papir at skrive under på - og det ser det sandelig ud til, at du fandt, vidunderligt, Marianne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fint sagt - jeg tror heldigvis også det er det helt rigtige sted til mig. Tak

   Slet
 5. Wow, sikke et fedt bette hus. Jeg er sikker på at det er det helt rette sted for dig!

  Hvor er jeg bare glad på dine vegne <3

  Håber at kunne besøge dig derovre en dag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak Malou - det ville være så fornøjeligt at vise dig Samsø. Du er virkelig velkommen - nu du blev snydt for højskoleopholdet, så kan vi da lave vores egen "Smag på Samsø"!!!

   Slet
 6. Wiiiiiiiiiii hvor er det lækkert - kæmpe tillykke og super godt gået!. Må man spørge om hvorfor det lige blev Samsø ?. Mener..det er jo et pænt stykke fra Frederiksberg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak skønne Bettina - ja, hvis nogen havde sagt til mig for 3 år siden at jeg skulle bo på Samsø,så ville jeg anklage dem for roterende fis i kasketten! Jamen, i vinteren 2008 tog jeg 2 mdr ud af mit liv for at tage på højskole på Samsø, havde aldrig været der før. Og forelskede mig:-) Tog derover igen 2 uger på ferie året efter, og så begyndte tanken ... for sjov " man kunne da også bare flytte herover". Og da jeg kom hjem, kom så "ja hvorfor ærligt talt ikke". Og så har jeg været der på besøg, og bliver hver gang bekræftet. Jeg falder fuldstændigt til RO, når jeg ankommer. Trækker vejret dybt ned i maven. Overraskes over venlighed og hjælpsomhed, som jeg ikke har oplevet andre steder. Så nu skal det afprøves - man kan jo altid flytte tilbage, hvis det er et fejlskud:-) Men det tænker jeg nu slet ikke det er .... du og din mand er også velkomne på besøg næste år, hvis I har lyst til at se øen. Så ku' jeg også lige få et par indretningstips:-) Ha ha

   Slet
 7. Hvor er det dejligt for dig.
  Stort Tillykke med det fine hus, er sikker på det bliver så hyggeligt og glæder mig til at se flere billeder derfra.-)

  Ha´en skøn weekend

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Susi - jeg lover, der kommer mange flere billeder hen ad vejen. Men jeg glemte det helt denne gang, fordi vi havde lidt travlt ...
   Også dejlig weekend til dig
   KH Marianne

   Slet
 8. Nøj hvor ser det hyggeligt ud, ja den veranda er da bare skøn, jeg ville elske at sidde der og hækle :) Glæder mig rigtig meget til at følge med i flytningen hvis du da får tid til at skrive. Stort tillykke med købet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sjovt du også nævner verandaen .. den er jeg selv vild med allerede. Og ja, nemlig sidde og hækle, sludre og såmænd også arbejde ved computeren. Nå, ja og BLOGGE:-) Tak for hilsen Hanne

   Slet
 9. Sikke et charmerende hus! Ja, jeg kan sagtens forestille mig hesten på verandaen! :-D

  Dejligt dejligt hus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, Piske - jepp, sådan en sort/hvid prikket hest ville klart klæ' den veranda! Hva filen var den nu hesten hed?

   Slet
 10. TILLYKKE:) Hvor er det bare hyggeligt! Og så med stranden lige uden for døren, det er sååå fantastisk. Vand er altså bare godt for sjælen...
  Elsker at der er veranda, den kalder på altankasser, gyngestol og et hæklet tæppe (til katten i gyngestolen). Ren idyl:)

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak MissM - præcis med altankasser, dem ser jeg osse for mig. Genial idé med en gyngestol - der har jeg ikke tænkt på, men du har da fuldstændig ret! Hmmm, på jagt efter en gyngestol!!!

   Slet
 11. Til lykke med købet - det ser bare superhyggeligt ud!

  SvarSlet
 12. Tillykke med huset, det ser skønt ud :)

  SvarSlet
 13. Tillykke med dit nye fantastiske hus- og titlen spm øboer! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina - ja, thi hi med at være ø-boer! Det har jeg ikke rigtig vænnet mig til endnu:-) For år tilbage ville jeg ha' ment det var taber-agtigt (undskyld!!) men nu synes jeg bare det er top trendy thi hi

   Slet
 14. Jeg er en smule misundelig og så alligevel ikke, for jeg har ikke energien mere. Men hvor ser det FEDT ud, der gad jeg godt komme på "feriekoloni" - har iøvrigt ikke været på Samsø - endnu ;-)

  Stort tillykke, det er fedt, at være husejer helt bestemt. Og som jeg siger, når man først har oplevet lykkelige udemisser, så går man aldrig tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Deborah - jeg har også gjort mig mange tanker om jeg nu har energi til at holde hus og have alene! Men det må bare gå. Og jeg må blive bedre til at bede om en hjælpende hånd. Og jeg tænker også, at jeg FÅR mere energi ved at leve min drøm ud. Men jeg fortår helt din tanke, jeg er jo heller ikke 30 år mere.
   Ja, jeg glæder mig nok allermest til at misserne kan komme ud nu. Det blir så sjovt at se dem, når de opdager hvad der er derude ..
   Du skal bestemt være velkommen til at besøge mig - jeg kender SÅ mange, der ikke har været på samsø. Endnu! Som du præcis siger. Du skal bare hive fat i mig igen til foråret/sommeren hvis du gerne vil en tur til øen - det finder vi nemt ud af. Jeg kan altid hente ved færgen

   Slet
 15. Tillykke! Der ser pragtfuldt ud og dit nye køkken er vel nok skønt! Det skal blive en fornøjelse at bage, sylte og kokkerere der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mai-Britt - ja, jeg er også glad for køkkenet allerede. Og sjovt nok er der gas, som jeg er så vant til her fra Frederiksberg. Og jeg har ellers ikke set gas i nogle andre huse på Samsø, så det er virkeligt fedt faktisk. Ja, der skal bare skabes i det køkken!

   Slet
 16. Stort tillykke med det skønne hus. Jeg er helt forelsket i terassen og køkkenet- skimtede jeg lige et lækkert gaskomfur? Sikke et dejligt sted

  SvarSlet
 17. Hej hej.... Du har helt ret, jeg er super glad for der er gas og oven i købet med et specielt blus til wok

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...