Sidevisninger i alt

torsdag den 3. oktober 2013

Gået helt nuts!

Mindst en gang om året kommer den Spanske Dame til Samsø:-) Altså ikke noget mystisk eller uhyggeligt - tværtimod. Men omtalte dame, som jeg har hørt så meget om, mens jeg har boet her, kommer med en stor varebil fyldt med alskens økologiske lækkerier:-) Så jeg har ventet med tålmodighed på at møde hende, og forleden oprandt så dagen:-)

Damen parkerer sin bil, og stiller et utal af kurve op - fyldt med tørrende frugter, nødder i alverdens afarter, chokolade, olier osv. I rå mængder og alt økologisk. Så er jeg på!Det var dælme svært at begrænse sig - men jeg holdt mig til et kilo af hver af nødderner - her er valnødder, cashew, mandler og favoritten macadamia. Dertil et kilo kokosolie i den hvide pose, en stor pose vanillesukker og så måtte jeg også lige ha' de fjollede frysetørrede jordbær med hjem!

Her er for 750 kr, hvis du er nysgerrig på det - det er selvfølgelig en slat, men her er også mange nødder.


Man kan godt ane hvor store og fede de her macadamia er - jeg har holdt mig i skindet og ikke taget hul på posen endnu. De tørrede tøsede jordbær tror jeg skal i en hjemmelavet müsli og så er der i øvrigt en syndig valnøddelagkage på vej - bunden står og køler af lige nu, og skal bruges til bestyrelsesseminar i morgen - den kommer på bloggen efter weekenden, hvis alt går vel!

TAK til alle jer, der har lagt så søde hilsner på min give-away - du kan snildt nå at være med. Jeg trækker lod på søndag:-) Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. De tørrede jordbær har jeg smagt, og de er bare vildt lækre! Hvad vil du bruge dem til? Jeg proppede dem bare i gabet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mai-Britt - jeg havde umiddelbart tænkt at lave en hjemmelavet müslig og så med de her som smuk farvepepning - men når du nu kan fortælle, at de oven i købet smager lækkert så ser jeg lige et lyserødt jordmoussefyld til en fin kage og så fyldet blandet op med dem her:-) Tak for den ide

   Slet
 2. Hvor lækkert - jeg ville gå fuldstændig amok hvis der kom sådan en varebil forbi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var virkelig også svært at styre sig! Jeg ku nemt ha købt masser af tørrede frugter og chokolade også! Men der måtte jo en kant på:-)

   Slet
 3. Sikke du har købt ind, men det ser godt nok også lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita - ja, det løb op men skønt at ha nødder i rå mængder, også når vi nærmer os jul, hvis de holder så længe !!

   Slet
 4. Trods 38 år på øen har jeg aldrig hørt om den spanske dame. Hvor holder hun med sin bil og hvor tit kommer hun?

  SvarSlet
  Svar
  1. Thi hi, herligt at sådan en nytilflytter kan diske op med en nyhed! Jamen jeg tror du har ret i, at det ikke meldes ud nogen steder, og er sådan noget tilfældigt hvem der er heldig at høre om det og få en bestillingsliste. Hun kommer vist nok kun til Samsø en gang om året, men måske kan man finde hende på et marked i Jylland og hun bor vist nok på Sjælland. Men jeg kan sende dig den liste og hendes mail, så kan du prøve om du kan hitte hende. Jeg tror helt sikkert også godt, jeg gerne vil købe nyt inden der er gået et år-)

   Slet
 5. Hold nu op hvor ser det godt ud !!!!!

  Kunne helt bestemt godt bruge et kg af de der macadamia nødder og de frysetørrede jordbær !!!!!

  God fornøjelse med det hele

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Tak Marianne - ja, det er lidt fedt at ha sådan en god stor pose af det forskellige - så er man ikke så fedtet med det!

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...