Sidevisninger i alt

fredag den 18. oktober 2013

Såååå fint - og såååå langsommeligt!

Nok sådan cirka midtvejs ..... jeg synes bare jeg har hæklet og hæklet i meget lang tid, og det er begyndt at kede mig en smule:-) Forrige vinter hæklede jeg to andre tæpper, men det her slår alle rekorder i langsommeligt håndarbejdsprojekt! Til gengæld tror jeg også det kommer til at slå det meste i lækkerheds-faktor:-)


Femkanterne er små og der er 8 ender, der skal hæftes på hver eneste lap!!! Det tar i virkeligheden længere tid at sy og hæfte ender end det gør og hækle! Og hvem synes det er sjovt at hæfte ender. Not me:-) 

 Sådan så den spæde start ud, mens det var først på sommeren og skønt udeliv ....


Jeg vil ha' et stort tæppe, så jeg er nok kun halvvejs ....og jeg skal finde på en fin kant også:-) Så realistisk er vinteren ovre inden det kan komme til at pynte mit happy home på den pink sofa.

Måske jeg må gå i gang med noget andet ved siden af, så jeg ikke går død. Omvendt har jeg ikke meget overskud og tid til krea i øjeblikket, så det passer perfekt til at slå hjernen fra hen over nyheder og film ud på aftenen.....men nu fik du lige set, hvor langt jeg er kommet.

Rigtig god weekend til jer alle - solen skinner så smukt og lokkende på Samsø... Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. Det ser rigtig flot ud! Jeg har selv gang i et hæklet tæppe, men er nødt til at have andre projekter ved siden af for ikke at gå død i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, og jeg har det på samme måde nu. Har lige skrevet "igang med nyt strikkeprojekt" på min to-do her i weekenden:-)

   Slet
 2. Hvorfor hækler du ikke enderne med ind i lappen - så slipper du for at hæfte dem...?

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT du lige får mig til at overveje det igen. Havde tænkt på det fra starten, men vil have det lige så pænt på bagsiden som overhovedet muligt, og synes ikke jeg k unne på grund af de mange farveskift. Men JO, sørme - nu hæklede jeg et par stykker sent i aftes og jeg synes godt, jeg kan acceptere det. Der blier jo også noget at se/mærke når manhæfter ender! Så puha, sikke en masse tid sparet nu. TAK TAK

   Slet
 3. sikke et kæmpe arbejde. Men flot bliver det! :)

  SvarSlet
 4. Det er skønne farver du har brugt og passer perfekt på din pink sofa.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, denblir fin til den pink! Jeg tog bare nærmest en af hver da jeg købte garn:-) Rigtig god weekend

   Slet
 5. Hvor er det blevet flot. Skulle også til at foreslå at du kunne hækle lapperne sammen, men jeg kan se at Karen Elisabeth er kommet mig i forkøbet.

  SvarSlet
 6. Det er rigtig lang tid siden jeg har været på tur her i blog land og nu er jeg ved at læse dine gamle indlæg. Hold da op hvor bliver det tæppe flot :)

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...