Sidevisninger i alt

onsdag den 15. april 2015

Urtepandekager m/ skinke og citronhollandaise :-)

Den her årstid er bare ubetinget min yndlings:-) Naturen står på spring alle steder, farverne er så utroligt lyse og klare, og er man så heldig at eje en have, kan man klippe lidt grene af sit blommetræ og drive dem til blomstring indendøre og nyde at se dem udvikle sig. Solen værdsætter man højt, hver gang den viser sig og tanken om adskillige måneder med varme og udeliv, sætter humøret en del i vejret.


Til min brunch i påsken startede serveringen med lune urtepandekager, og det var et hit. Og et lidt anderledes indslag end det sædvanlige røræg med bacon og pandekager med sirup, som ærligt talt ikke kan hidse mig ret meget op nogen af delene.

De her kan sagtens også fungere som en forret eller en frokostret og du kan fylde dem med præcis de urter, som du kan li' og som du måske har i haven eller fryseren. I mine kom der koriander,  persille og en anelse purløg.


For en gangs skyld får du ikke en decideret opskrift - du snupper bare din sædvanlige opskrift på "salte" pandekager og tilsætter de urter, du har lyst til og laver tynde pandekager. Ruller dem med god skinke inden i og i sidste øjeblik laver du den her citronhollandaise, så den er så varm, som muligt, når du skal servere:-) Give it a try:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

 1. Lækkert med sauce over pandekagerne - rigtig forårsret!

  . Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var meget citron i saucen, så det friskede de lidt tunge pandekager op. Næste gang er det friske nye asparges med den sauce:-) tak Anne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...