Sidevisninger i alt

søndag den 31. januar 2016

Min version af Elsa kage :-)

Lørdag formiddag var hyggelig kage-leg i selskab med min veninde, hvis lille barnebarn fylder 3 år i dag. Så min søde veninde havde spurgt, om jeg ville hjælpe med en fin kage til en lille pige, og selvfølgelig ville jeg gerne det - god anledning til at lege med noget, som jeg ellers ikke selv ville sætte igang:-)


Og se se.... i al ubeskedenhed synes jeg den blev rigtig sød - og finere end frygtet! Og den er altså slet ikke særligt svær, hvis man lige får bikset en god smørcreme sammen og har den rigtige tyl - 1M fra Wilton hedder den.


Min veninde havde selv bagt selve kagen - tykke, tætte chokoladebunde og en lækker nutellamousse. Helt enkelt - fordi det ofte er sådan mindre børn kan lide det.


Denne gang får du ingen opskrifter - bare fotos. Smørcremen var ganske enkelt også smør, flormelis og lidt fløde pisket i til sidst. Og så tilpas med blå pastafarve. Og ikke et ord om økologi idag!


Tillykke lille Rose Marie - må din dag blive glad og lykkelig og dit liv ligeså. Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Hvor smukt - nu folder kagekunstneren sig ud - du har SÅ mange talenter Marianne. Hvordan har du lavet billedet? Kan det købes som en slags overføringsbillede? Hvordan gik det med Alternativet?
  Knus på en solfyldt dag her i det nordjyske.
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej kære ven - indrømmet er det lidt snyd! Det hedder et sukkerprint og man bestiller det bare på nettet og var nemt at bruge. Og så ellers bare en uhyrlig mængde smørcreme, lidt sølvkugler og lidt blomster af fondant, som jeg havde på lager fra tidligere:-)
  Det gik så fint med vores møde - der kom i alt 20 personer, der var stor interesse og vores gruppe blev udvidet fra 4 til 7 kvinder! Vi skal i gang med at stifte egt partiforening og i gang med konkrete arrangementer. Jeg vil ha' Uffe til Samsø inden det er blevet sommer :-) Hvis du er på Facebook kan du finde vores gruppe Alternativet Samsø :-) Du må også finde mig, hvis du har lyst :-) Tak for interessen Charlotte og KNUS

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet flot !!!! Super arbejde :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak, det var ret hyggeligt at lave den i hvert fald

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...