Sidevisninger i alt

torsdag den 28. januar 2016

Super luftig nutella smørcreme!

Let og luftig får man lyst til at sige om den her nutella-smørcreme. Men LET vil nok alligevel være for meget at sige om noget med smør og nutella i de mængder! Men luftig er den altså :-)

Den her frosting kan du bruge til virkeligt mange kager - vil jo passe oven på både chokolade, vanillekage, brownie, cupcakes osv.


Hmmmm, er det lige nu man får lyst til at snuppe en skefuld?


Selv kom jeg den oven på endnu en banankage - i aften er jeg nemlig med til at starte partiet Alternativet op på Samsø, og så skal der kage til mødedeltagerne:-)


Cremen er simpel og nem at lave...du skal bruge

200 gram smør, der har stuetemperatur
225 gram flormelis
1 spsk vanilleekstrakt
1½-2 dl nutella
2 spsk fløde

Pisk smør og flormelis ved lav hastighed et par minutter. Tilsæt nu nutella og sæt hastigheden op og pisk 3-4 minutter. Mængden af nutella bestemmer du selv - smag på det undervejs og kig på farven. Der kunne sagtens have været mere i min, men jeg ville ikke have den til at overdøve kagen helt. Tilsidst tilsættes vanille og fløden og pisk igen et par minutter. Smør det ud på din kage eller kom i sprøjtepose og tyl den på.


Der skal stærk kaffe eller varm te i rigelige mængder til den her:-) Enjoy Print denne artikel

2 kommentarer:

 1. JORDEN kalder;-)og vi hører den, skønne ord sagt af Uffe´s mund - altså den rigtige Uffe ( Elbæk ).
  Hvor lyder det spændende, en af de få partier, hvor man ikke bliver flov over at sige man sympatiserer med deres politik. Det lyder rigtig spændende med det du har i støbeskeen. Held og lykke. Og så den kage - wau.
  Mange knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal også ha' en hilsen på denne her - jeg er overraskede nok ikke spor uenig med dig:-) Jeg synes politik generelt er sort i øjeblikket! Håber vi kan være med til at dele Alternativets tanker og filosofi :-) Knus og tak Charlotte

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...