Sidevisninger i alt

mandag den 30. juni 2014

Agurkesalat på hybenroser

Samsø Landkøkken står bag en lang række skønne eddiker, og med små nye agurker og en flaske hybenroseeddike blir' en simpel agurkesalat ophøjet til en sand sommerdelikatesse:-)


Knasende sprøde agurker lige fra drivhuset og laber eddike .... gør altså noget andet end Lagermann's..

Salat i pretty pink - I like!

1 flaske hybenrosedddike fra Samsø Landkøkken
1 dl rørsukker
10 hele rosa peberkorn
1 tsk knust chili
2 tsk havsalt
1 lille laurbærblad
3 små agurker

Bland alle ingredienser (på nær agurkerne) i en gryde, kog det op, så sukkeret er helt opløst. Skær agurker i lidt tykke skiver, og hæld den varme lage over agurkerne. Lad trække mindst ½ time og gerne længere. Når agurkerne er spist, kan du sagtens bruge lagen til en ny omgang - kog den blot lige op igen:-)

Sprød, knasende og smagen af naturens sommer:-)

Print denne artikel

4 kommentarer:

  1. Det ser godt ud og lyder vildt lækkert !

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jo et simpelt tilbehør, men ja sprødt, sødt og syrligt på samme tid. Men tak:-)

      Slet
  2. Kære Tante Sød
    Hvor lyder det lækkert med den hybenroseeddike, jeg laver da en del agurkesalat, så nu vil jeg se efter den eddike.
    Og så fik du lige kalket hus, eller malet, og nye højbede.
    Der sker noget hos dig ---- utrolig med sådan en energi.
    Behøver der jord i hele kassen, kan man ikke snyde lidt med grus et stykke op.
    Nå det ved du sikkert bedst.
    hilsen jessie

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jessie - det er så skønt at få udført gøremål og små projekter man ønsker sig :-) Jeg er faktisk endda i gang med håndværkere i haven til ny lille solterrasse:-) kh og tak for dejlig hilsen, ønsker dig en god weekend om lidt

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...