Sidevisninger i alt

mandag den 16. juni 2014

VINDER af Bagelyst

TUSIND tak for så mange dejlige kommentarer til give-away om Bagelyst af Annemette Voss. Som altid, ville jeg inderligt ønske, jeg kunne sende en bog til jer hver.

Det var et fint spørgsmål, jeg fik stillet jer - fordi det var hyggeligt at høre, om den kage, I tror I har bagt flest gange. Tak for små fine historier om traditioner og favoritter. Der er flere af de kager, I har fortalt om, som jeg slet ikke kender og får lyst til at undersøge. En kage, der hedder "den du ved nok" lyder skæg, og den har jeg underligt nok aldrig hørt om, selv om flere af jer, skriver om den.

Også tak for svar fra flere, som jeg ikke har set her før, og flere som selv har en fin blog - herligt ny inspiration fra så mange af jer.

Jeg snakker gør jeg! Og vinderen er nok den, I er mest nysgerrig efter - lodtrækningen er foregået ved at jeg på min facebook skrev: Hvem er den første, der gir' mig et tal mellem 1 og 47?" (selv om der er 50 kommentarer, er der 3 "ugyldige"). Og det blev min søde veninde, Signe, der skrev tallet 5:-) Dvs vinder er YVONNE, der har skrevet kommentar nr. 5.

Yvonne, vil du sende mig en mail med din adresse osv, så skal jeg sørge for bogen lander i din postkasse snarest muligt:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Lækkert, den glæder jeg mig til at modtage.
    Sender snarest en opskrift til dig

    SvarSlet
  2. Dejligt - er spændt opskrift? Og din adresse skal du lige skrive:-) vh Marianne

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...