Sidevisninger i alt

fredag den 27. juni 2014

De havde ret:-)

De havde ret - altså dem, der sagde til mig, at når man køber et gammel hus og med have, så kan man aldrig holde fri:-) Så i den her weekend skal det lille hus males udvendigt, så her kommer ingen opskrifter eller noget!


Utroligt hjælpsom nabo højt til vejrs! Så kom to grimme paraboler ned fra mit lille hus - skønt at komme af med sådan et rædsel:-)


Her er lejet en smart lille lift som stillads, så endnu en utroligt hjælpsom nabo, kan male i sikkerhed!


I løbet af ugen fik jeg fyldt jord i de nye højbede (der skal virkelig mange poser jord i sådan nogle!) og nu er her sat spidskål, broccoli, rosenkål, rødkål, lavendler, tallerkesmækkere og en masse andet, som jeg ikke kan huske hvad er! Jeg aner ikke hvad jeg foretager mig, når jeg planter i de kasser! Det står sikkert alt, alt for tæt, hvis der nogensinde skal komme et kål ud af noget af det, men altså - man må jo gøre sine fejl det første år og lære af dem!


Det eksploderer i sandhed i de to mdr gamle højbede - det ser faktisk rigtig rigtig dejligt ud, og næste år ønsker jeg mig endnu flere højbede, ved jeg allerede nu ....


Det her er så det, jeg for et par uger siden spiste som ruccola!!!!!


Nu er her kommet tydelige knopper og jeg glæder mig vildt til den første lille blomst springer ud:-)


Og så har jeg lige hentet året og verdens smukkeste kirsebær, og når jeg ved, at de er fra et sted, hvor de helt sikkert slet ikke er sprøjtet, så er det dobbelt op på herlighed:-) Rigtig god weekend til jer alle kære læsere - hvad mon jeres weekend skal bruges til? Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Ha ha, griner stadig af din ruccolahistorie :-)) Nok derfor der er så dejligt afslappet og skønt på Samsø, mange tygger valmueblade som "ruccola" :-))
  Glæder mig i øvrigt til at vende tilbage på 3 ugers ferie om 14 dage på den dejlige ø! God malelyst...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, tak for godt grin! Hvor dejligt at høre, du kommer her og holder en god lang ferie (sig til, hvis du vil ha ruccola). Lige nu ØSregner det, som det ikke har gjort i ugevis, så jeg er noget bekymret for den male weekend, æv! Vi satser på godt vejr, når du kommer:-)

   Slet
 2. Ja, sådan er det for os med eget hus med have. Den overdådige frodighed dine plantekasser præsterer. giver mig lyst til at få nogle også, selvom jeg egentlig havde besluttet mig for, at jeg har haft nok køkkenhave for dette liv. Men jeg kan jo altid genoverveje min beslutning. Så blev det alligevel det helt rigtige vejr at male hus i. Regn i nat og tørvejr i dag. Lige som det skulle være. God arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt vild med de højbede, der er masser af plads til meget selvforsyning og sommerblomster, de er virkelig nemme at passe, det er vildt hyggeligt, så der er mange glæder med dem, synes ja. Ja, hvor jeg dog lyttede til regnen i nat og bad til vejrguderne, og det har været helt perfekt. Vi var i gang kl 6!!!! Så det er superdejligt og blir så fint, når alle de grå sokler og sålbænke osse blir malet. Tak for hilsen

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...