Sidevisninger i alt

søndag den 1. juni 2014

Limeblondie m/hvid choko - plus gratis bagefif:-)

Tæt, tung og sød - man kan lige så godt sige det, som det er:-) Men god som konfekt, og sammen med lidt af sommerens bær, så er det her et velsmagende sukkerkick, der får dig igang igen:-) Lime og hvid chokolade kan bare noget sammen!


9 ret store stykker blondie
120 gram øko smør
100 gram lys muscovadosukker
100 gram sukker
1 stort øko æg
150 gram øko hvedemel
1½ tsk bagepulver
½ tsk fint havsalt
1 tsk vanillesukker
Saft fra 2 lime - gerne fintrevet skal fra 1 lime, hvis du kan få øko
120 gram hvid chokolade - plus lidt ekstra til at pynte, hvis du vil:-)

Smelt smørret og pisk det varme smør længe med sukker til det er helt afkølet. Tilsæt ægget og pisk igen til det er luftigt og tykt. Bland mel med salt, bagepulver, vanille og vend det i den piskede del skiftevis med limesaft/skal. Vend tilsidst hvid chokolade i. Fyld i form på 20 x 20 cm med bagepapir og bag i forvarmet ovn ved 175 gr i 20-25 min indtil den er let gylden. Afkøl 10 min i formen og derefter på bagerist til den er helt afkølet, gerne på køl til sidst. Skær i passende stykker og pynt evt. med smeltet hvid chokolade. Server den gerne helt køleskabskold.


Officielt den første sommerdag i dag - sæt igang søde sommer :-)


Kender du bagepapirfiffet? I stedet for at stå der og ikke kunne holde det stive bagepapir på plads i formen, så krøller du det godt sammen, fugter det med vand, knuger vandet ud igen - og vupti, så kan du forme papiret lige så nemt efter din form, og det bliver siddende! Det er altså smart:-) Tak til veninde Irene for at lære mig det:-)


Hvis du har for meget chokolade, kan du lige give nogle jordbær lidt også ....bare ikke sammen med kagen! Det er trods alt for meget!


Haps, lille blondie - solsengen kalder:-) Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...