Sidevisninger i alt

torsdag den 14. maj 2015

Mere pileflet og lidt fra øen :-)

I går var vi igen til pileflet - for 2. gang nogensinde:-) Det er ret enkelt, det er sjovt og hyggeligt og man kan lave vildt mange fede ting. Underviseren holder sommerpause nu, men vi er et lille hold, der starter op for alvor til efteråret igen.


I går fik jeg frembragt det her fine fuglefoderhus - det synes jeg da ærligt talt er ret fint, selv om det ikke er helt lige :-) Nu skal det have en gang linolie og så skal jeg finde en passende sted i haven, og håbe på fuglene kan li' det, så jeg kan tiltrække endnu flere småfugle tæt på min veranda.

Vi har et utrolig rigt fugleliv på Samsø - jeg har i hvert fald aldrig set så mange fine fugle før, og jeg kommer til at værdsætte det mere og mere.


De andre lavede også fuglefoderhuse og alle bliver selvfølgelig helt personlige.... Hanne havde været på stranden og samle "køer", dvs sten med huller i ....


Da jeg kørte afsted om formiddagen, var jeg heldig at møde det traditionsrige optog af børn fra dagplejen. Hvert år klær de sig ud, og går med fuld sang og musik og anført af John betjent gennem byen, på besøg på plejehjemmet og sørme også forbi borgmesterkontoret.


Forbi det fine gamle hotel i Langgade - og det er lidt som at være med i Matador :-)


Jeg vil bare minde jer om, at der nu på lørdag er Asparges-event, som alle er velkomne til at deltage i. De lækre grønne og hvide asparges er i fuld gang og det er bare med at spise løs af den sunde, fedtfattige, fiberrige og velsmagende stængel så længe de er her ...


Vores nye færge var helt fyldt op for første gang i går - det er jo Kr Himmelfartsferie og mange benytter sig af at kunne få en dejlig lang weekend i deres sommerhuse eller på alle de andre overnatningssteder her. Denne weekend er der også Hornfiskefestival i Langør - så hvis du er lystfisker eller bare gerne vil ud og kigge, så er det en perfekt weekend at komme hertil. Du kan sagtens nå at få plads på en af færgerne stadig.

Rigtig god Kr Himmelfartsferie, hvis du er så heldig at have fri :-) Print denne artikel

6 kommentarer:

 1. Hej søde tante

  Aj, hvor er det fint. Jeg er helt sikker på, at der er mange småfugle, der gerne vil besøge "Det skæve fuglefoderhus". Måske bliver det lige så berømt blandt Samsøs fugle som et skævt tårn et andet sted i verden er for mennesker.
  Også god ferie til dig.

  Venlig hilsen
  Inge V.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inge - Ja, man kan da se det er hjemmelavet! Men skidt pyt, jeg er sikker på fuglene er ligeglade :-) Tak, det har været en dejlig lille ferie. Kh Marianne

   Slet
 2. Hej:)
  jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at flette sådan noget.. jeg har adskillige købte strikkekurve og kurve til alverdens ting..jeg er vild med sådan nogle:)
  min datter har flettet en brødkurv til mig, den er rigtig fin.
  bliv du bare ved med at flette.. det er flotte ting du får fra hånden:)

  vi har grønne asparges i haven, de er bare lækre

  Anita:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita - jeg er nu ret sikker på, du nemt ville kunne finde ud af det. Det er nemmere end man lige tror, og man kommer hurtigt nogle vegne faktisk. Men bliver meget beskidt!
   Uhh, tænk at have sine egne grønne asparges - sikke en luksus. Mange tak for hilsen. Kh Marianne

   Slet
 3. Hej:)
  jeg har bare så mange ting jeg går og roder med at jeg må begrænse mig.. men det kender du sikkert:)
  du må da have asparges i haven, vi købte bare 10 rødder og lagde i jorden.. og nu vælter de op.. sprøde og lækre:) de er ganske nemme at passe..
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare rigtig godt, æv du ikke lige kan lægge et par billeder op her. Hvis du har lyst, kan du gæsteblogge et indlæg her hos mig en dag?
   Jeg troede faktisk asparges er rigtigt svære og besværlige, så det er da godt at høre. Og vidste heller ikke de spreder sig så fint. Man kan sige at her på Samsø er det nemt og ok billligt at købe friske økologiske asparges, men selvfølgelig er det en sand fornøjelse at hive sit eget op ad jorden. Hver dag henter jeg stort set persille, og hver dag glæder jeg mig over at gøre det :-)
   Mangehilsner Marianne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...