Sidevisninger i alt

mandag den 10. august 2015

Lykkelig uden grund!

Du kender garanteret også de øjeblikke, hvor man bare er fuldstændig lykkelig - og uden en ydre grund. Bare sådan fuldkommen fundamentalt lykkelig over livet. En følelse, der rækker langt ud over at være glad og tilfreds - nej, netop inderligt lykkelig lige i dette nu.

I går var en af de dage. Den mest vidunderlige og smukke sensommedag, som de fleste af os vist har sukket efter længe. Mine første to somre på Samsø husker jeg som en endeløs række af disse varme, stille, smukke, lykkelige dage. I år synes jeg godt nok følelsen har været anderledes. Men i går var den der igen!


I den tidlige aften tog jeg til stranden i Vesterløkken for at meditere i solnedgangen. Det er magisk. Det helt stille sted inde i én selv, hvor forventninger og krav ophører. Hvor alt er komplet og forbundet. Og hvor det eneste, der måtte mangle er den fysiske tilstedeværelse af min tvillingesjæl. Godt jeg ved, han findes i Universet:-)


Solen var varm, vandet var blikstille og jeg var lykkelig helt alene, helt uden grund:-)
Sådan en aften, får jeg bekræftet mit valg om at flytte fra byen og til min ø, hvis jeg ellers skulle ha' brug for bekræftelse.


Misseprinsessen tog drømmesengen i aftensolen, da jeg tog afsted:-) Dyrene nød også den smukke stund. Jeg ønsker dig en lykkelig ny sensommeruge. Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Det er den bedste følelse! ♥
  Jeg håber, du får mange flere af den slags dage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du straks genkender oplevelsen:-) Jeg har haft så mange af de stunder de sidste par år og er sikker på her er mange flere i vente. Ønsker også dig disse stjernestunder kære Piske

   Slet
 2. Tak for fine tanker. Det er godt ind imellem at blive mindet om det gode og skønne, der er lige rundt om en. Og søndagen bød virkelig på sommerstemning.
  De bedste hilsner Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jette - dine ord er jeg rigtig glad for:-) Dejligt når nogen også gerne vil læse med på noget lidt andet:-) Kh Marianne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...