Sidevisninger i alt

torsdag den 1. december 2011

Et rigtig godt kuponkøb...Gourmand Ost på Gl. Kongevej

Der er ind i mellem delte meninger om, hvor fordelagtige de forskellige "kuponkøb" er, og jeg er generelt enig i, at de var gode i starten og at man virkelig skal være prisbevidst efterhånden, hvis man vil gøre et godt køb. Men idag synes jeg virkelig, jeg fik smæk for skillingen hos Gourmand Ostespecialisten på Gl. Kongevej på Frederiksberg. Jeg betalte 150 kr og kunne så frit handle alt i butikken til en værdi af 300 kr. Butikken er rigtig lækker med et stort udvalg af oste, pølser, charcuteri, fiskesalater, frisk brød og alverdens tilbehør i form af honning, bla. en særlig Frederiksberg Honning fra bier i Frederiksberg Have, sennep, nødder osv.


Ahh, så mange små gaver - hvad mon der gemmer sig i dem?


Tradada.... 4 skønne og store stykker kvalitetsost og et bæger skaldyrssalat og en stykke af den prisvindende letsaltede bacon fra Ålbæk ......


Nederst et stort stykke mellemlagret skæreost, som oven i købet er økologisk - og så er jeg jo allerede godt glad. Til højre et pænt stykke Tomme de Savoi og øverst en solid skive emmenthaler.... åh, kan næsten ikke vente. Er der noget bedre en frisk brød, lidt koldt smør og god ost?

Indtil videre har jeg kun mæsket mig i skiver af den økologiske skæreost på frisk valnøddebrød - den var bare SÅ GOD. Jeg kan finde på at komme igen bare for at købe den ...Jeg spurgte efter røget ost fra Naturmælk efter at læst så godt om det hos Klidmoster, men det havde de dog ikke. Til gengæld kunne de friste med dette stykke æblerøgede ost (og nu kan jeg ski pludselig ikke huske hvad slags ost!) - men jeg fik en smagsprøve i butikken (ja, det kan man godt se på osten:-)) og den var helt speciel, og den glæder jeg mig til at spise mere af. Den venlige dame foreslog at indtage den med god æblechutney, og det lyder som et fint forslag. Til sidst den fine bacon og en skaldyrssalat. 

Ahh, jeg kan næsten ikke vente på min morgenmad .... ristet rugbrød og OST!
Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. Uhmm lækre oste, og det ser ud til at du virkelig har fået noget for pengene :-)
  Hvordan er prisniveauet i butikken? Jeg er tit gået forbi og det ser ud til at være en lækker butik :-)

  SvarSlet
 2. Sikke et vidunderligt indkøb, det ser ud til at du virkelig fik god valuta for dine 150 kr.
  Jeg har lige forbi min egen ostepusher og hente lidt Kong Hans, så nu jeg skal også spise en god ostemad på rugbrød. Det er nemlig hverdagsluksusmad :-)
  God weekend,
  SS

  SvarSlet
 3. Hej Mademoiselle - Ja, nam ikke. Jamen jeg synes niveauet er som man kan forvente i en kvalitets specialbutik. Selvfølgelig nok lidt dyrere end i et supermarked, men efter at ha spist den gode skæreost igen til morgen, synes jeg bare den smager så meget bedre end dem jeg normalt køber, så jeg vil fremover satse på at købe mine oste der. Og så er betjeningen utrolig frisk og venlig - en sød mørkhåret dame, kig efter hende:-) Jeg synes bestemt du skulle slå et slag ind til dem ....

  Hej Sushi - ha ha, ostepusher, ja det er det jo! Kong Hans ost kender jeg ikke, den vil jeg huske at spørge efter. Også rigtig god weekend til dig
  KH Marianne

  SvarSlet
 4. mhmm er det mon en røget gouda? For det smager jo dejlig, lidt ligesom bacon ;))

  Jeg tænker tit over at de købe de her kupon tilbud, men føler (som regel) kun det betale sig hvis det er noget man 'alligevel' ville have købt eller brugt penge på. Men her i den søde juletid er det jo altid lækkert med lidt ekstra delikatesse varer =)

  SvarSlet
 5. Hej Christine - YES, du har da helt ret, det var en røget gouda. Tak for det:-) Kan godt følge dig i dine tanker om kuponkøb, jeg bruger det dog også ind i mellem til noget jeg ikke ville ha "undt" mig selv, hvis jeg sku betale fuld pris. Har købt håde frisør, ansigtsbehandling, fodpleje osv. Og det har jeg altid været særdeles godt tilfreds med. Synes mere det kan knibe med køb på middage, mad osv. Og ja delikatesser er en dejlig forkælelse. Rigtig god weekend

  SvarSlet
 6. Uhmm yummilcious... Skal have gæster til ost & rødvin i morgen, så tak for god inspiration!

  SvarSlet
 7. Godt køb - ost er jo det bedste :-)

  SvarSlet
 8. Røget ost fra Naturmælk kan du få hos Torvehallerne!

  SvarSlet
 9. Hvor heisen osten i tredje billede fra toppen????

  Undlad venligst fortælle mig :)!

  SvarSlet
 10. Hello. My Name is John. I'm from Germany but i was often in Denmark for Holidays =).

  I know The cheeses from the third picture from the top and they are sooo GOOD, but I can not order this Cheeses because I forgot the Names of the cheeses :(.

  Could someone please tell me the Names of the cheeses from the 3rd Picture, taken from above?

  Sincerely Yours

  John

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...