En tyk rulle fyldt med chokolade, nødder, mandler og skumfiduser og overtrukket med hvid chokolade og ristede mandelflager ...sødt og ikke spor syndigt ... næsten da!
Her er mit fyld klar - hele hasselnødder og hele mandler og skumfiduser, der blev klippet i mindre stykker...
Opskriften får du her:
200 gram mælkechokolade
50 gram letbitter chokolade
50 gram smør
50 gram mandler
50 gram hasselnødder
En stor håndfuld skumfiduser
50 gram hvid chokolade til overtræk
Lidt mandelflager
Smelt blot de to slags chokolade med smør, afkøl en anelse og rør herefter fyldet i. Hældes ud på bagepapir og formes med papiret til en pølse ca. 4 cm tyk. Rul den ind i papiret og læg i køleskab mindst en time. Overtræk tilsidst med smeltet hvid chokolade og rul den i de ristede mandelflager. Gem den i køleskab indtil nogen opdager den ...
Klar til køleskabet ....
Her er til mange skiver .... jeg skærer dem ret tyndt ud, men det bestemmer du naturligvis selv ...
Næste gang laver jeg den lidt mindre i omfang ..... ikke at gæsterne klagede over de store skiver. Man må også godt dele....
Ønsker jer en smuk decemberdag - her falder de første små bitte snefnug ned fra en smuk blå himmel, og jeg fryder mig over at vi ikke har samme mængde sne som sidste år på denne tid .....
Print denne artikel
Nøøøøøøøøøøøøøøj hvor lyder det lækkert !! - helt ærligt...har aldrig tænkt på at putte skumfiduser i. Smaaart. Dén opskrift er da for fed - nå ja på mange måder egentlig...Tak for opskriften :-)
SvarSletDet ser totalt lækkert ud. Er nu skrevet i opskriftbogen!
SvarSletHold da op!! Den MÅ jeg prøve en dag!! MUUUMS :D
SvarSletHej til jer 3 skønne damer - skønt at høre I får lyst til lidt måske ny slags konfekt:-) Tak for hilsner
SvarSletKH Marianne
Har godt set dem - dem skal jeg helt sikkert prøve at lave snart :) Smager de lige så fantastisk som de ser ud?
SvarSletKram
Namnam - de er så gode! *sniger lige en hånd ind og nupper et stykke* :-D
SvarSletHey Gitte - du kan roligt gå i gang - jepp, jeg og mine gæster kom med mange vellyde ....
SvarSletHej Piske - ha ha, du skal da være så velkommen:-)