Sidevisninger i alt

søndag den 19. februar 2012

Nyt strikketøj, der driller .....

Jeg elsker bare at købe nyt garn og skulle i gang med et nyt strikketøj! Og kan nærmest glemme alt omkring mig, og kan uden problemer sidde længe, mens pindene gløder og tankerne fyldes med drømme og flow.
Jeg er en erfaren strikker, så det er sjældent, der er noget, der rigtigt driller - men det gør dette her ellers enkle mønster, og det kan nærmest gøre mig vanvittig og og kan slet ikke snuppe at jeg ikke kan komme videre lige nu .....


Det er ret specielt det her garn fra Drops - 100% rent hør i en super lækker og skinnende kvalitet. Det føles en smule hårdt, når det ligger her i et bundt, men det blir' blødt og let, når det strikkes op. Denne gang har jeg handlet hos Butik Himmelblå, som jeg varmt kan anbefale. Dels gjorde jeg en god handel, og dels fik jeg venlig betjening pr. tlf og jeg modtog garnet dagen efter jeg havde bestilt. Herligt:-) Der handler jeg helt sikkert igen.

Prisen på det lækre naturgarn er 46 kr. pr. nøgle, så det løber jo op, når man skal bruge 12 nøgler og nogle pinde. Så normalt over 600 kr for at strikke cardiganen - man skal sjældent strikke for at få billigt tøj, da jeg sikkert nemt kunne købe en cardigan til samme pris. Selvfølgelig kan man vælge noget billigere garn og også få et ok resultat.


Jeg er startet på ryggen til en rummelig og feminin cardigan, og ribstykket gik jo selvfølgelig fint nok. Og så kommer problemet nu, hvor jeg er startet på mønsteret - og jeg har allerede trevlet op 2 gange, og det er min tålmodighed IKKE til! Nu må jeg i gang med at strikke en prøve over meget færre masker indtil, jeg har knækket koden!!


Kender du Drops Design på nettet? Der ligger 100-vis af skønne opskrifter på alt inden for strik og hækling, som kan downloades ganske gratis. Oven i købet er det så smart, at man kan trykke på farvekort for det anbefalede garn, og også link til direkte bestilling af garnet, fordi Drops samarbejder med udvalgte butikker. Det synes jeg er smart og nemt - men jeg tjekker nu altid ud, hvor jeg kan købe det til den bedste pris. Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Hold op hvor ser det lækkert blødt ud. Men sikke en pris :-/ Gran og stof er slet ikke så billigt mere. Desværre. Jeg glæder mig til at se hvad det ender op med og håber virkelig at du hurtigt får knækket koden. Jeg ved udemærket hvor trælst det er at hive op/ sprætte op igen og igen. Pøj pøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt surt at materialer osse er så dyre. Hvis det var billigere fik det også mig til at lave endnu mere. Endelig fik jeg knækket koden, men det tog mig også en hel lørdag aften med at strikke på en prøve!!!! Og pludselig faldt 10øren!! Nu går det på livet løs igen:-) Skal nok snart vise frem igen
   Mange tak for hilsen

   Slet
 2. Hvor ser det lækkert ud det garn - glæder mig til at se det endelig resultat (når det endelig lykkes)

  Kender kun alt for godt til det der med at blive hys når der skal trevles op - håber ikke du skal igennem alt for mange "ture" inden det lykkes for dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi, godt det ikke kun er mig der kan næsten få hys-anfald som du skriver!!! Det varede "kun" en hel lørdag aften, og nu er jeg god igen:-) Og det er bare lækkert det garn ... Mange tak for trøst:-)

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...