Sidevisninger i alt

mandag den 23. april 2012

Hjælp - hvor er I andre henne?

Ups ups, så er jeg osse "ramt" af at blogger har skiftet funktioner - og nu kan jeg ikke finde betjeningspanelet, og dermed fx heller ikke de blogs, jeg læser fast? Og hvordan redigerer man egne indlæg? Anyone? Blir rigtig glad for lidt hjælp her .... god aften og på forhånd tak
KH Marianne Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Når du er logget på Blogger, så kan du klikke på det hvide B i den orange firkant i øverste venstre hjørne - så kommer betjeningspanelet frem, i hvert fald hos mig. Derudover kan du også bruge Google Læser til at administrere de blogs du følger med i - der kan du også tilføje abonnementer på blogs du ikke nødvendigvis følger via Google Friend connect - det er den eneste måde jeg følger med i blogs på, og langt det nemmeste, efter min mening.
    Når du har logget på din blog, så kan du trykke Nyt indlæg i højre hjørne, bare vælge Luk, og så har du listen til venstre over udgivne indlæg, kladder osv., og kan rette dem derigennem. Eller bruge det nævnte B i øverste venstre hjørne, vælge din blog og bruge knappen til højre for blyanten i den orange firkant.
    Håber det kunne hjælpe dig lidt - jeg er rigtig glad for det nye layout og synes det har mange bedre funktioner, men det er jo altid et tilvænningsspørgsmål :-)

    SvarSlet
  2. Ej, TUSIND tak Heidi - det lyder som perfekt hjælp. Nu må jeg lige lege lidt med det, jeg er glad for at høre du synes det nye blogger er blevet bedre. Og ja, det er jo så meget vane, og jeg er altså ikke den kvikkeste til IT!!! mange tak indtil videre...

    SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...