Sidevisninger i alt

onsdag den 9. april 2014

Lykken ER chokolade!

Selvfølgelig ku' jeg ikke finde på at kommandere med jer kære læsere!

I dag gør jeg en undtagelse. I dag skal I bare gøre, hvad jeg sir! KØB den her bog til dig selv og hvem, du kender, der har munden fuld af søde tænder!!! Den er hver en sanselig bid værd:-) Og måske en oplagt påskegave i stedet for det sædvanlige æg? Den feder da ikke i sig selv:-) Og at kigge i den, er osse en fornøjelse.


Designet er selvfølgeligt chokoladebrunt - det gør looket lidt mørkt og tungt. Men det er så osse mit eneste forbedringsforslag - resten fungerer bare rigtig godt. Indledningen har gode basisråd og forklaringer, og herefter følger et stort antal nye og kendte kager og desserter, som præsenteres enkelt og lækkert. Og på en måde så man ikke får præstationsangst, og uden den Blomsterberg'ske præcision, der kan blive lidt anstrengende og højtideligt.


Chokoladeforelsket fra første side, og overbevist om, at jeg er nødt til at bage mig igennem stort set samtlige opskrifter. Dejligt også, at bogen er begået at to yngre kvinder kendt fra blogverdenen. Godt set af Politikens Forlag.


Figenkugler lyder da ikke slemt, vel? Og de er da smukke at skue....


Udover de her jeg bagte i forrige uge, har jeg også allerede testet opskriften på blondies med appelsin og mandler. Elendigt foto, men de er helt uimodståelige - men dem må du altså købe bogen for at smage på:-) To brugte opskrifter på under 2 uger - det blir en brugt bog inden jeg ser mig om! Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. Jeg har reserveret bogen på bibliotektet, da pengene er lidt små i øjeblikket :-) glæder mig til at læse + afprøve!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er da en rigtig god måde at gøre det på, så kan du vurdere om du skal ønske dig den engang. God fornøjelse med den og god påske. KH Marianne

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...