Sidevisninger i alt

torsdag den 4. juni 2015

Boost din sundhed på 4 uger

Enhver er salig i sin tro - godt nok et bibelsk citat, som i den henseende skal tolkes på en særlig måde, men måske man også kan bruge udtrykket om sundhed:-) Der er mange holdninger til hvad sundhed er, at vi er nødt til hver især at tage stilling til, hvad der er sundhed for os hver i sær. Jeg tror nu også, at sundhed er forskelligt - det, som er godt og sundt for én person, er ikke nødvendigvis sundt for en anden.

Den her nyudgivelse fra Politikens Forlag har en vinkel, jeg ikke har set før - nemlig, at man "er på kur" 4 uger og gentager det 4 gange om året. Altså en måned hver kvartal, hvor man virkelig sætter ind med sund kost og træning.


Moderne og lyst design, bogen er fyldt med masser af god visuel inspiration fra de to kvinder, som er eksperter på hver sit område, nemlig henholdsvis mad og træning


Hele bogen tager udgangspunkt i begrebet at booste - så slipper man også for ordet "kur", som på mange har en negativ klang, fordi der kommer noget tvangspræget ind over det.... booste lyder godt:-)

Bogen er spækket med lette, sunde og delikate opskrifter, som man slet ikke blive trist over at skulle spise:-)


Den her kyllingesuppe kunne nemt komme på menuen herhjemme ...


Alle træningskapitler er forklaret godt i både ord og fotos..


Jeg synes ideen om 4 uger x 4 måneders boost om året er ret fin - og tror bestemt, den vil virke for mange. Selv er jeg simpelthen for udisciplineret til at følge sådan et program på så lang sigt, men derfor kan man jo sagtens "plukke" i bogen og bruge det, der tiltaler og lade resten ligge. Så generelt en inspirerende bog, skrevet af to kvinder til andre kvinder:-)

Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...