Sidevisninger i alt

torsdag den 11. juni 2015

Toast m/avocado og æg - og et strejf af chili

Ny yndlingsmorgenmad - som jeg normalt først indtager ved 11 tiden, fordi jeg springer frokost over de fleste dage eller kører på en grøntsagsjuice. Underlig rytme, men det er nok mest fordi, jeg ikke jobber for tiden!

Det her er hurtigt, vildt lækkert, sundt og mættende:-)


Til 1 person
En tyk skive fuldkornsbrød - let ristet på begge sider
1 perfekt modnet økologisk avocado
1 meget blødkogt landæg fra Samsø:-)
Et strejf af sirracha chili sauce
En anelse citron, havsalt og friskkværnet peber

Mos avocadoen groft med en anelse citron og fordel den på brødet. Læg det pillede og varme æg på og lad blommen flyde ud. Giv et par striber af den stærke chilisauce og drys med salt og peber.


Herlig morgenmad, frokost eller som ret på en søndagsbrunch - enjoy og føl dig sund og stærk:-) Print denne artikel

2 kommentarer:

  1. For filen da - hvad mere kan man forlange af et skønt enkelt/sundt/smukt måltid. Chili saucen kender jeg ikke - jeg er VILD med dit skønne bestik - elegant som bare pokker:-)
    Kærlige hilsner
    Charlotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Charlotte - som du nok ved, er jeg stor fan af det simple:-) Chilisaucen er STÆRK, men rigtig skøn. Bestikket ser lidt sjovt ud synes mange af mine gæster, men er rigtig behageligt at bruge - det er designet af Arne Jacobsen. Kan du have en rigtig dejlig weekend - den er kun lige begyndt. Knus Marianne

      Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...