Sidevisninger i alt

torsdag den 1. oktober 2015

Genudsendelse af et par favoritter!

Min veninde Signe "forlader" sin mand, en masse børn og sin bondegård på Sjælland for at besøge mig i weekenden:-) Jeg henter hende ved færgen fredag aften kl 20.30, og så er det bare hjem til ost og rødvin og tid til at holde et varmt og hyggeligt venskab ved lige.Jeg er så taknemmelig over at mine gamle venskaber holder på den lange bane, selv om jeg er blevet en Ø-tosse!

Vi har ingen planer overhovedet - vi skal bare snakke både om det sjove og alt det alvorlige og eftertænksomme i livet, grine, spise godt og drikke dyr portvin:-) Vejret blir vist rigtig dejligt, så selvfølgelig skal vi rundt på øen og nyde himlen, havet, fuglene og naturen i det hele taget.


Sent i aftes gik jeg og bagte vores morgenbrød, så det ligger klar i fryseren til både lørdag og søndag morgen formiddag.


En øko weekend-klassiker er de her grovbirkes - de dufter og smager altså alt for godt! Hvis du også har nogen, du vil forkæle i weekenden, så er opskriften HER


Noget lidt sundere brød er de HER gengangere - masser af revet squash, masser af hele rugkerner og groft mel. Alt økologisk naturligvis. Og alle kan li' dem. Alle, sir' jeg bare :-) Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. Det lyder da som fantastiske planer! :D

  Har du en favorit-portvin? Og tak for at linke til de ældre indlæg - de der grovbirkes på jeg prøve at lave på et tidspunkt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Piske - ja, ikk:-) Uhh kan ikke huske hvad de gode portvin hedder. Når vi har fået købt flasken i morgen, så kan jeg da lige flashe den her:-)
   Ja, du kan roligt bage birkes, de er slemt gode! Rigtig god weekend til dig

   Slet
 2. Hej Søde Tante

  Tusind tak for genudsendelsen. De skal bestemt prøves. I denne uge har jeg bagt. Normalt bruger jeg den samme grundopskrift og så tilsætter forskellige korn, gryn eller grønt. Opskriften passer mig fint, for bollerne skal kun hæve en gang. Denne gang blev der bagt almindelige, hvide boller, som er sønnens favorit og da han er hjemme på ferien, må de jo bages. Bagte også en portion med revet græskar og grove havregryn. Dem er jeg spændt på at smage, for de er ikke prøvet før. Men næste gang der bages, bliver det helt sikkert Den Søde Tantes squashboller. Grove birkes var mit favorit bagerbrød, da vi boede i Danmark, så de må også prøves. Til jul når børnene er hjemme på ferie, vil nok være en passende anledning. Glæder mig allerede til at smage.

  Ønsker dig og din veninde en rigtig dejlig weekend.

  Inge V.

  SvarSlet
 3. Lyder som en skøn weekend😄 Jeg vil også til Samsø igen .. NUUU😄

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...