Sidevisninger i alt

fredag den 25. januar 2013

Dét skal fejres!

200 læsere - det er sådan en fantastisk dejlig milepæl i mit bloggerliv:-) Og det skal naturligvis fejres. Selv om jeg har gået og håbet på det der 200-tal, og har glædet mig vanvittigt til det forhåbentligt skete, så er jeg ikke på forkant med hvordan Tante Sød fejrer det:-) Men nu hjælper jeg hende med at lægge det kloge hoved i blød, og så kan I jo gå og kigge lidt efter, om her kommer noget, I har lyst til at få fingre i:-)

Jeg vil gerne sige hver og én af jer, der læser med tusind tusind tak. Uden jer var her ikke nogen blog ganske enkelt! Og jeg elsker mit lille "private" fristed til at skrive, dele og udveksle. Men må indrømme, at selv om jeg meget skriver, fordi jeg elsker at ha' det her frirum til at skrive temmelig uredigeret ja, så ville det sørme blive kedeligt uden jer, der tar jeg tid til at lægge en kommentar eller hilsen. For ikke at tale om jer, der af og til sender en mail med spørgsmål og ligefrem ros til bloggen. Jeres feedback gør hele forskellen!

Jer, der læser med og som indtil nu "kun" er tilmeldt på Facebook, vil jeg blive helt vildt glade for at se som faste læsere her også. Ja, nu tigger jeg lidt for jeres opbakning, det indrømmer jeg! Men det betyder noget for mig og min blogs muligheder for at samarbejde med interessante virksomheder, hvor mange læsere her er:-) Hvem ved, det ku' måske også dryppe på jer, hvis vi er endnu flere her:-) Håber I forstår, at jeg tigger! Jeg er i øvrigt ved at etablere samarbejde med et par spændende nye producenter, som jeg nok snart løfter sløret for, så det kan I glæde jer til:-)

Tante Sød lægger hovedet i blød (sig til, hvis I har gode forslag til den der fejring!) - og I hører snart fra hende igen! Indtil da rigtig god weekend

Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. Tillykke med jubilæet - og rigtig god weekend til dig også!

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Mange tak Mai-Britt - jeg blir så glad hver gang jeg ser en hilsen fra "den danske slikmund":-)

   Slet
 3. Hjertelig tillykke - altid en fornøjelse at følge dig på Samsø. Er ikke på facebook - så følger dig "kun" her.
  Gode vibrationer fra det nordjyske
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej kære Charlotte - hvor er det hyggeligt at høre fra dig så tit i øjeblikket, det værdsætter jeg oprigtigt. Så tusind tak for din opbakning på alle måder. Jo mere levende her er, jo sjovere og mere inspirerende for mig, for jer læsere og for potentielle samarbejdspartnere:-)
   Ønsker dig en dejlig weekend where ever you are:-)

   Slet
 4. Glemte at skrive at det kunne være vildt fedt hvis du fik et godt samarbejde med flere virksomheder - bare rolig - er sikker på det nok skal komme.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med de 200 læsere :D

  SvarSlet
 6. I am currently taking one or two fifty milligram
  tramadol tablets ever 4 to six hrs and one particular ten milligram pill to relax the muscular tissues.
  These are extraordinarily substantial numbers of people with discomfort
  in this region in the body.

  my blog post; ironman inversion table

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...