Sidevisninger i alt

onsdag den 30. januar 2013

River Cottage på tilbud

Jeg er River Cottage fan:-) Hugh er en god formidler og inspirator, og hans enkle tilgang til madlavning, økologi og bæredygtighed tiltaler mig, og jeg vil gerne fordybe mig mere end de gode tv programmer. Forleden faldt jeg tilfældigt over kogebogen, som lige nu er på medlemstilbud hos Coop's butikker til 99 kr. Måske du også lige skal ha' fat på et eksemplar?


Så kender vi ham vist allesammen....


Smukke billeder og sikke farver...


Mere af det samme - og jeg må indrømme, jeg ikke har kigget ret meget i bogen endnu, det må komme, når der er 2 søndage i en uge!


Her er også masser af simremad og det er ikke grønt det hele - ville bare lige dele fiffet med dig, hvis du osse er fan Print denne artikel

16 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke lige den der model, men som jeg snart har skrevet rigtig mange gange ovre hos mig, så er jeg også vild med ham.

  Ikke mindst min kogebog "Veg Every Day", som bare er helt fantastisk. Jeg har lige givet en væk i gave. Og din er som jeg har hørt/læst noget i samme stil, omend ikke kun grøn, så det lover godt. Tak for tippet, men der skal ikke flere indenfor døren lige nu - jeg er på rationering :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,så super med inspiration til mere grønt. Hi hi med rationering på kogebøger! Den burde jeg også snuppe! Tak Deborah for input

   Slet
 2. Jeg fik den tilsvarende bog på engelsk i julegave - der er mange lækre ting i. Jeg har ikke lavet noget af det lige efter opskriften, mangler altid en eller anden ingrediens - men jeg har i den grad ladet mig inspirere. Det gode ved retterne er også, at de er tegnebogsvenlige :-)

  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke kigget så meget i den endnu som sagt, men så er jeg da spændt på om jeg også kommer til at mangle ingredienser:-) ja, det ser simpelt og ikke dyrt ud og det betyder noget i hverdagen. tak for hilsen

   Slet
 3. Uha den bog må jeg have. Tak for tippet.
  Pia

  SvarSlet
 4. Kender af gode grunde ikke til hans TV udsendelser, men jeg tror min mor snakker om ham. Laver han bl.a. lækker vegetarmad?
  Gad vide om ikke jeg skal få hende til, at købe en til mig nu mens den er på tilbud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, det er ham. Masser af vegetar og øko ... på den helt jordnære måde og bruge sin have osv. Jaaaa, du må overtale din mor til at gå i Brugsen

   Slet
 5. Er også stor fan af ham. Og til kun 99kr, så må jeg vist i kvickly i morgen. Man kan ALDRIG få for mange kogebøger;-)
  Og dejlig blog du har:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jennie - mange tak for rosen, og også for din hilsen, det er skønt når nye læsere gir lyd:-) Tak. KH Marianne

   Slet
 6. Hans "River cottage Kogebog" kan også anbefales.
  Det er en fortælle-kogebog, som udover opskrifter også indeholder artikler om River Cottage, hans mening med stedet og hans helt generalle holdning til fødevare og madlavning :-)

  Og herlig blog du har - det er en af mine faste blogs, som skal læses :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. åh, hvor er det dejligt at få at vide! Altså at du fast har lyst til at læse min blog! Fedt, tak:-) Jeg tror også denne kogebog har ret meget "fortælle" over sig:-) Jeg har den stadig til gode sådan lidt mere ....

   Slet
 7. Tak for tippet - elsker Hugh (:

  - Anne

  SvarSlet
 8. Jeg er også FAN.. det er SÅDAN jeg vil leve <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. åh, sikke en dejlig begejstring. Men ja, du har helt ret, det ligner et fedt liv!

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...