Sidevisninger i alt

lørdag den 14. november 2015

Årstid for dekorationer:-)

Det føles alt for tidligt at begynde med juledekorationer .... men det er herligt at gøre det i god tid, så man kan nyde processen i stedet for at stresse over det. Det er ren terapi at nørkle med blomster, kogler, grene, ler, kugler og lidt glimmer måske:-)

Jeg har gået til blomsterbinding i flere år og elskede det, men det er adskillige år siden jeg har gjort noget ved det - men i år er her både tid og lyst. Og jeg elsker det stadig:-)


Lyslilla/rosa hortensia bundet på en helt enkelt krans ... en veloursløjfe og en stjerne af træ - vupti, entreen blev opgraderet..


Nu kan gæsterne dårligt hænge deres overtøj, men det er bare ærgeligt!


En lille oval til min ældre nabokone, fordi det var hendes hortensia jeg fik lov at klippe lidt af :-)


Et hjerte af en halmkrans og bundet med masser af "pletter i luften". Så hvis du lige som mig er heldig at kende en med sådan en stor "pletter i luften" i haven, så er det perfekt materiale at binde med. De små søde grønne blade er desværre snart væk, men så den en lyskrans rundt om sig i stedet. Den hænger nu fint på hoveddøren og tar' imod gæster.


Det er skønt at bringe den rå natur ind i huset - alle materialer stort set gratis. Lav fundet ved stranden, koglegrene fra en venindes have. Jernskjuleren havde jeg på lager, og så ellers bare en oasiskegle, lidt pudemos til at dække leret i potten og en lille sløjfe. Den er efterår uden at være rigtigt julet, så den får lov at stå fremme fra nu.


Jeg tog det hele med ind i varmen, selv om det virkelig sviner med jord, grannåle og sand overalt! Men Emil æ.l.s.k.e.r at være med og ligger midt i det hele - jeg tror det dufter godt at hav og strand, hvor han aldrig har været.


Her kan du lidt bedre se, hvor den ser ud ...


Og en med lyserødt lys og en hyacint, som kommer til springe ud inden længe - både lys og blomst kan jo fornyes, så den kan fint holde sig til julen ..


En gammel lille zinkspand med ler, et billigt bloklys, lidt grene, et stykke drivtømmer omviklet med tyrkis tråd, lidt kogler, en stjerne og et par kugler - så er du kørende!


En af mine søde veninder har fødselsdag idag, så der blev også lige fremstillet en lille kurv til hende. Så jeg tog på uanmeldt visit og jeg tror hun blev glad.


På vej hjem berigede himlen mig med en regnbue - og forenden af den ligger lykken, sir' man jo. Og på denne dag oven på natten i Paris har vi virkelig brug for kærlighed og lykke. Det er ikke til at bære! Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. For filen da - tror måske jeg har læst forkert - har du kreeret disse kunstværker i år? Det kan man skisme da ikke, kan man? Hvor er du smukke - det kunne selv en Tage Andersen ikke gøre efter Marianne.
  Dine flotte spændende citronkager bagte jeg den anden dag - nøj - hvor de smagte. Jeg havde dog ikke gul frugtfarve - men havde "tilfældigvis" 1 mikropose ægte safran - brugte safran udelukkende for farvens skyld - tror de ville smage bedre uden - men flotte så de ud.
  Rigtig god søndag og knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er da bare de bedste, jeg ved! Jeg labber komplimenter i mig kære Charlotte. Det er dejligt at være i god tid med dekorationer for en sjælden gangs skyld:-)
   Uhm jeg er vild med safran, det er ren luksus. Det lyder nu ellers godt i de små kager - herligt du fik lyst til at bage. Det er forresten vildt, hvor mange der har læst lige det indlæg!
   Kram til dig

   Slet
 2. Flotte dekorationer :) Og typisk kat at skulle være med til det hele og "hjælpe" med arbejdet :D Kender det alt for godt. Især når julegaverne skal pakkes ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, ja præcist med gaverne - i hvert fald når et stykke gavebånd hænger og flagrer:-) Selv min gamle hunkat på 15 år blir stadig legebarn så :-) Tak for hilsen Christina

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...