Sidevisninger i alt

tirsdag den 30. august 2011

Flere tanker og flere hæklerier.....

Min arbejdssituation har de senere måneder været utilfredsstillende for mig. Mig som ellers har fundet meget mening i opgaverne, værdsat verdens bedste og kærligste kolleger og i det hele taget synes at der var flow. Et ledelsesskifte for nogle måneder siden har helt vendt op og ned på min arbejdsglæde. Kollegerne har fortsat været trækplasteret et langt stykke ad vejen. Men, men, men .... frustrationen over forskellige værdisæt og menneskesyn fik langsomt, men sikkert hverdagsglæden på nedtur, og min kloge og følsomme krop begyndte at reagere med alt for meget hovedpine og til sidst svimmelhed og andre små symptomer. Det var heller ikke sjovt for min arbejdsgiver at have mig som medarbejder mere - den slags mistrivsel kommer jo oftest ud som kritik og manglende engagement!

Jo mere jeg arbejder med at have kontakt til min sjæl og lytte til dens budskaber, jo mindre går det an at udsætte mig selv for omgivelser, der ikke støtter min vej i livet. Da jeg var yngre tog jeg alt for mange beslutninger udelukkede baseret på fornuft og hvad andre forventede af mig. Nu øver jeg mig dagligt på at tage beslutninger fra hjertet og intuitionen. Og være modig nok til at tro på den slags beslutninger er gode nok og rigtige - selv om andre måske ikke altid helt kan følge det.

Efter at have lyttet til min kloge krop og for alvor mærket efter i min ferie, er det hele endt med at jeg i midten af sidste uge foreslog min arbejdsgiver, at de skulle sige mig op og fritstille mig. Og helt uden kamp fik jeg i fredags grønt lys for den aftale, og igår skrev jeg lettet under på min egen opsigelse. Og med knus og pøj pøj med på vejen fik jeg sagt pænt farvel. Selv om det ikke var en helt positiv slutning, så er det en glæde uden lige at begge parter kan skilles med rene hjerter og takke hinanden for alt det gode, der var langt mest af.

Jeg føler mig lettet og ved jeg har gjort det helt rigtige ved at være tro mod mig selv, og give plads til en ny medarbejder, der kan blive glad for arbejdet. Men det er også skræmmende - at gå frivilligt i de her krisetider vil nogle sige! Kan jeg finde nyt job? Hvad med økonomien? Kan jeg få solgt min lejlighed som jeg ønsker og nu realisere min drøm om Samsø? Jeg husker mig selv på, at når alt kommer til alt findes der kun to ting i livet - frygt på den ene side og kærlighed på den anden side. Og så er det jo nemt nok. Hvem ønsker at leve sit liv i frygt? Så jeg vælger at gå helt ind i følelsen af tro og tillid til at Universet giver mig det, som jeg har brug for. Jeg elsker livet og er sikker på at det er et skridt på min vej.


Mens jeg er kommet frem til den her dejlige indre ro, er der blevet hæklet ...... så nu er der 336 nye cirkler klar til endnu en plaid. Nu skal den "bare" hækles sammen:-)


Jeg ønsker dig en smuk dag i tro og tillid til at du også får præcis det, du ønsker dig. Act as if!

Print denne artikel

10 kommentarer:

 1. Hej Tante Sød,

  Det lyder som om du har taget en rigtig sund beslutning. Jeg ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen.

  Og sikke et smukt tæppe det må blive, jeg er helt vild med de farver!

  Didde

  SvarSlet
 2. Godt gået. Selvfølgelig skal man ikke blive af frygt, og det passer ikke, at det altid er bedst at søge job fra et job. Jeg har selv prøvet at gå fra et job, fordi det var for destruktivt at blive der. Jeg havde søgt en del, inden jeg sagde op, men det var først, da jeg havde forladt stedet og fået ny energi, at jeg fandt et nyt og bedre job. Pøj med det - jeg synes, du er for sej!

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det dejligt, at du tør følge dine drømme og fokusere mindre på bekymringerne. Ville ønske, jeg var i stand til det samme.

  Held og lykke med hvad fremtiden bringer.
  Glæder mig til at følge dig... :-)

  SvarSlet
 4. Et stort skridt, der må have krævet både mod og tænken/følen efter - men kroppen ER klog og når den taler bør man lytte.
  Ønsker dig det bedste på din lyse vej.

  SvarSlet
 5. Det er en modig beslutning - men det lyder også som et sundt valg, for man kan virkelig køre sig selv helt ned, hvis man ikke trives på arbejdspladsen.

  Jeg håber, du finder et rigtig godt arbejde, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer, og hvor du føler dig hjemme :-)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig skal det nok gå, Marianne! Nogen gange skal man turde turde :) Krydser fingre for dig, og stor respekt for at du er tro mod dig selv og dine værdier :)

  SvarSlet
 7. Stærkt gået og det kan kun blive godt :o)

  SvarSlet
 8. Åhhh I kære mennesker - I beriger virkeligt mit liv. Jeg er heldigvis priviligeret med mange gode venner i "det virkelige liv", og at min blog skulle udvikle sig til at få så meget opbakning havde jeg slet ikke forestillet mig - tusind tak for hvert og ét af jeres ord. Det bestyrker mig i mit valg!

  SvarSlet
 9. Hvor er det flot! Jeg er sikker på at livet nok skal vise sig fra sin bedste side, når du på den måde lytter til dig selv. Held fremover.

  SvarSlet
 10. Fantastisk beslutning, du der har taget. Man skal aldrig blive et sted der nedbryder en på energifronten. Økonomisk kan man selvfølgelig være hængt op, men har man den mindste mulighed for at sige stop, så skal den gribes.
  Jeg sagde selv mit job op for et halvt år siden, da jeg egentlig skulle være startet igen efter min barsel, men min mavefornemmelse sagde mig at det var helt forkert at gå tilbage dertil. Det var en stor og svær beslutning, men den bedste i mit liv.
  Jeg sprang fuldt ud i det, og går nu hjemme med begge unger, en stor drøm der er gået i opfyldelse - håber du også får drømmen om Samsø til at gå i opfyldelse.

  Og vidunderlige farver du har valgt til tæppet, bliver helt misundelig ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...