Sidevisninger i alt

fredag den 26. august 2011

Gaveregn fra C'est la Vie

Se lige med her - jeg har været så svineheldig at vinde min første rigtige give-away, og så er det oven i købet en superlækker tøse-luksus. Hvor heldig er jeg lige! Pakken fra denne skønne Gitte fra C'est La Vie fik jeg hentet på posthuset idag, og kunne næsten ikke vente med at få åbnet....


Indeni gemte sig den fineste retro æske med bånd og en sommerfugl, nogle skønne duftprøver og ikke mindst et "velramt" kort med en meget dejlig hilsen i smuk håndskrift:-)


Indeni var der mere duft og så det attraktive lak i en superfed farve, som passer rigtigt godt til det efterår, vi ikke kan komme udenom nærmer sig. Imorgen skal jeg til rund fødselsdag, så i aften skal jeg helt sikkert sidde og lave fine negle med den nye lækre dybe lilla med lidt metallic.

Jeg synes virkelig det er en skøn gave, og særligt også en skøn og smuk blog hos C'est La Vie, så hvis du ikke kender hende endnu, kan jeg varmt anbefale at blive fast læser der.
Tusind tak Gitte for den dejlige præmie - udover neglelak elsker jeg også parfume, og mit lager er meget lille for tiden, så det hele er meget kærkomment.

Print denne artikel

4 kommentarer:

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...