Sidevisninger i alt

onsdag den 7. marts 2012

Mens vi venter på forårstemperaturer ..

Vinduerne står på vid klem - selv fryser jeg lidt, men kattene elsker mig for at fryse, så de kan ligge i vindueskarmen og mærke solen. De ser altid muligheder. For at finde den mindste solstråle og varme. Kan ligge helt yderst på min seng, fordi det er der, solen rammer først:-)

Imens har jeg skåret grene ned i min fætters have. De har nu fået et par gange hvid spraymaling - foran meget åbne vinduer!


Mere skal der næsten ikke til. En klar glasvase og nøgne grene. Og så skal de overdynges med massevis af de filtede påskeæg og til sidst pynte mit fødselsdagsbord om et par uger. Til den der runde dag med det skarpe hjørne, som jeg så småt er ved at vænne mig til tanken om! Det er jo osse nemt nok, når jeg stadig kun er i 40'erne!!!!!!!!


Dæk bordet godt af, når du spraymaler - jeg havde hvid maling i næsen bagefter!!


Enkelhed slår igen til:-) Jeg synes, de er fine og behøver faktisk ikke kun være fremme til påske .... Print denne artikel

8 kommentarer:

 1. Hvor er du kreativ, Marianne :)

  Jeg er også så småt ved, at vænne mig til tanken om snart, at træde ind i de voksnes rækker... ;)

  Er lige kommet hjem fra forlænget weekend i Berlin, hvor vi har nydt foråret. Tror du, du kan finde hul i kalenderen til et besøg hos Tigerdyret og jeg inden din store dag?

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Gitte:-) Skønt at høre lidt fra dig, håber du har det godt. Ja, du skal jo også snart runde .... men 40'erne er bare det bedste, kan jeg godt love dig! Jeg vil meget gerne besøge jer, men må desværre vente til efter påske, da jeg virkelig har fået fyldt godt op i kalenderen og tar til Samsø nogle dage efter påsken. Vi høres ved om det:-)
   knus knus til jer begge

   Slet
 2. Det er rigtig flot med de grene, jeg synes de er dekorative som de er, men er også sikker på, at de bliver fine med de filtede påskeæg.

  Jeg kan fortælle, at det bestemt ikke er slemt at blive voksen. Jeg troede jeg alt var forbi da jeg blev 50, men det er mindst lige så sjovt at runde også det hjørne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er jeg glad for at høre at der er lige så sjovt om det næste hjørne. Det regner jeg virkelig med nu thi hi:-)
   Dejligt du kan lide de enkel grene, og jeg er faktisk enig i at man nemt bare kunne bruge dem som de er ....det kan sagtens være de overlever påsken

   Slet
 3. Er vinduer på vid klem det omvendte af eyes wide shot?

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha jeg kan godt se modsætningsforholdet i det, men sådan sagde vi nu i det jyske i min barndom:-)

   Slet
 4. Hvor fedt at du vil være med på min udfordring - Jeg glæder mig meget til at se dit resultat:-) Du bestemmer helt selv hvor meget og hvor lidt du gør ud af det - Bare de 5 materialer indgår i et samlet prrojket så er jeg glad. Om det du laver kan bruges til noget eller ej lader jeg også være helt op til dig:-)

  Vil du ikke være sød at sende mig en mail med din adrees:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe - din idé er så god, at jeg bare må være med! Jeg sender dig fluks en mail:-) Tak for hilsen her
   KH Marianne

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...