Sidevisninger i alt

fredag den 2. marts 2012

Nye knapper hos Tante Sød:-)

Så er det meget meget snart weekend - og FORÅR. Og SOL og BLÅ HIMMEL. Allerede dér meget at glæde sig over. Plus alt det andet dejlige i livet......

Nå, men det jeg blot ville gøre opmærksom på, er at bloggen nu har fået print-knapper nederst på alle opskrifter, så jeg håber det gør det let for jer at få dem med ud at handle og frem på køkkenbordet.

Desuden er her kommet en knap til Tante Sød på Facebook - hvis du er med i gruppen dér, bliver du automatisk mindet om nye indlæg.


I dag blir her bagt - atter engang det nu uundværlige grove sandwichbrød. Det går bare ikke an at løbe tør for det, og bliver mere og mere en efterspurgt vare blandt husets gæster ......


Man har vel osse selv lov at få en bid!!! Print denne artikel

6 kommentarer:

 1. Sjovt, jeg har langt om længe selv fået prøvet Meyers toastbrød i dag, dog med mindre godt resultat mht. formen, da portionen åbenbart var for stor til mine forme, så selvom jeg havde tunge fade ovenpå, så rutchede de af :-)
  Men det smager nu stadig godt, selvom det har den forkerte facon. Jeg tror dog jeg må have fat i sådan en Eva brødform - passer den halve portion lige til sådan en, så den også kan hæve helt op til kanten?

  SvarSlet
 2. Hej Heidi - det var lidt ærgeligt for dig, og det er nemlig helt rigtigt at formen gør den helt store forskel. Ja, Eva Trio formen her passer præcis til halv portion. Man skal hele tiden holde øje, så det ikke hæver helt op til kanten. Et par gange har jeg nemlig også måtte presse det lidt ned, fordi det var hævet for meget, og det blir bare bedst og pænest når det fylder hele formen ud. Det er en lidt dyr form, men jeg har bare brugt den så meget allerede, og er vild med den, og har endnu en makker på min ønskeliste:-) Godt at dit brød stadig smagte dejligt. Har du prøvet at riste det? HAPS:-)Hvis du har børn, blir de osse vilde med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svaret! Jeg skal lige være sikker, er det den der hedder Eva (nogle steder Professionel) rugbrødsform, vist her http://www.evasolo.com/productinfo/231630/?

   Slet
  2. hej igen Heidi - du må sørme undskylde jeg først svarer nu. Jeg har ikke været opmærksom på du havde sendt nyt svar på det her indlæg. Jeg har lige tjekket dit link og jo, det er den helt rigtige form. Jeg tror den koster ca 280 kr og jeg har ikke set at den har været p å tilbud nogle steder endnu desværre:-)

   Slet
  3. Det gør skam ikke noget - der er jo ingen der sidder limet foran skærmen 24-7 :-)
   Det lyder super med formen, så vil jeg på jagt efter sådan en, for firkantet toastbrød, det vil jeg altså have!

   Slet
  4. ja det er nemlig helt rigtigt at den perfekt firkantede form gør brødet ekstra lækkert:-) Det ville slet ikke være det samme hvis det bare havde alm brødfacon:-) Smag sidder åbenbart også i øjnene!

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...