Sidevisninger i alt

søndag den 4. marts 2012

Skyr med frugt og blåbærsirup

Er der andre end mig, der er blevet hooked på skyr? Jeg har først fået det prøvet for nylig. Det tog sin tid, fordi to veninder hader skyer og har fortalt om hvor fælt det er. Man skal aldrig lytte til rygter:-)


Den perfekte søndagsmorgenmad - sådan et halvt bæger fra Løgismose med blandet frugt og lidt blåbærsirup  smager supersyndigt, friskt og sødt på samme tid. Og skyr er berømmet for sit høje indhold af protein, som vi helst skal ha' masser af. Og jeg må sige, at det mætter virkelig godt. Klart bedre end alm youghurt.


Skyr du har fået dig en ny fan:-) Jeg er klar til vinduespudsning, vaske og støvsuge bilen, gøre køleskabet rent og afrime fryseren..... nå, ja og så måske strikke lidt. Ønsker alle søde læsere en skøn søndag

Print denne artikel

8 kommentarer:

 1. Har aldrig hørt om det, men undersøger det straks. Er nemlig også på jagt efter proteiner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en del omtalt, bla på Godmorgen Danmark med ernæringseksperten Christian Bitz, som anbefaler det til mange ting. Kan bla købes i Netto til 12 kr for et bæger fra Løgismose. Og Irma har det også. Håber du kan li' det:-)

   Slet
 2. Skyr har fået sig endnu en fan i dag, da jeg har prøvet det for første gang, og er meget tilfreds :) Spiste det med lidt honning og müsli ovenpå. Mmm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor pudsigt - og god ide med musli, så man osse kan få sig nogle fuldkorn .... altså den "sunde" musli:-)

   Slet
 3. Jeg elsker skyr, men synes faktisk den fra Løgimose er en smule fæl. Prøv om du kan finde den fra Thise, den er simpelthen så lækker og cremet i forhold til Løgimoses:)

  SvarSlet
  Svar
  1. nå super, jamen det ved man jo netop ikke når man kun har prøvet en. Og bortset fra det, så synes jeg eftrhånden ikke at Løgismose er så godt mere som det har været i starten ....tak for tippet. Den anden kan man sikkert købe i Irma i hvert fald ...

   Slet
 4. Kan sagtens forstå at du er fan, for det er jo super!
  Jeg har spist det ofte i løbet af det sidste år, præcis som du til morgenmad.
  Men derudover kan jeg også anbefale det i dressing, tzatziki og med fx vanilie til en tærte. Det er super!

  Kærligst Lea

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea - ja, det er faktisk super. God smag og god ernæring. Jeg har osse tænkt at skulle lempe det ind i madlavningen med flere ting, og det er gode forslag du nævner. Uha, hvis man ku droppe creme fraichen og bruge det her i stedet ....mange tak for din hilsen

   Slet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...