Du får opskriften i min version . jeg kom en del mindre chokolade i dem:
100 g smør, blødt
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
100 g peanutbutter
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
80 gram lys chokolade, hakket
Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk godt igen. Rør peanutbutter i. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. tilsidst den hakkede chokolade. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Bag i 12-14 minutter ved 200 grader – eller indtil fint gyldne, det kan variere alt efter ovnen. Bliv ikke fristet til at bage lidt ekstra, som jeg gjorde. De er stadig temmelig bløde, når de er færdige, men bliver sprøde og tørre, når de er helt afkølede. Mine fik faktisk lidt for meget, og så får de ikke den bløde konsistens i midten, som er det mest attraktive ved cookies:-)
God afstand på pladen, da de flyder meget ud - jeg måtte ha' to plader i brug.
Hvem mon skal spise dem? Her er fri bane ....
Print denne artikel
Ikke så vild med peanutbutter, men hvis smagen ikke er så kraftig i disse cookies, så skulle man måske prøve dem som variant til de sædvanlige chokolade coockies ? :-)
SvarSletHej Bettina - jeg har det faktisk på samme måde som dig:-) Jeg ville ikke gå ud og ligefrem købe et glas bare for at lave dem så, men hvis du har et glas du skal ha brugt, så synes jeg det er fint at bage en omgang. De er nemme, og helt ok og smager kun meget lidt af peanutbutter. Bag dem endelig ikke for meget, mine blev lidt for tørre:-)
Slet