Ahhh, lunt og sprødt med kanel og verdens bedste kirsebær .... jeg tror, at nogle ville komme en skefuld pisket fløde på, men det er slet ikke spor nødvendigt ...
2 store skiver godt hvederbrød
½ dl mælk
1 æg
sukker blandet med kanel
smør til at stege i
Dyb først brødet hurtigt i ren mælk uden at det suger for meget til sig. Pisk herefter mælken i ægget. Dyb nu brødet grundigt i æggemælken, og vend det godt i kanelsukker. Steges i SMØR til det har gået godt med farve og er sprødt - men hold øje, da sukker med kanel hurtigt kan brænde på.
Server med det samme med en skefuld kirsebær eller evt. bare godt syltetøj.
Så er bunden lagt ........god appetit:-) Og skøn søndag derude . idag ligner det for alvor FORÅR.
Print denne artikel
Simpelt og lækkert - og perfekt til oprydning af rester :-)
SvarSlethelt præcist sagt søde Piske:-)
SletJeg har aldrig smagt arme riddere. Det må vist være et projekt i år ;) for det ser dælme lækkert ud :)
SvarSletthi man skal nok ha' min alder for at ha' fået det som barn, meeeen tror nu nok at dine unge smagsløg osse vil mene det smager godt:-)
SletStakkels stakkels arme riddere! Det er også synd for dem.
SvarSletMen de er ellers ret lækre :-))
jaaa sådan en lun ridder på den hvide hest er ikke at kimse af:-)
SletArme riddere smager så godt, og jeg havde helt sikkert smidt flødeskum på som super duper luksus
SvarSletaltså, hvis jeg skal være ærligt, havde jeg filme osse lyst til at gøre det, men havde heldigvis ikke fløde i huset!!!!!!
Sletnogengange er det bedste jo at lade være med at have den slags i huset. Jeg har på fornemmelsen at det suser lige ned og sætter sig bagpå ;-)
Slet