Først skal du skaffe:
400 gram øko oksetern
1 stort løg i tynde både
1 rød peberfrugt i tynde strimler
1 dåse bambusskud
3-4 spsk østerssauce
3-4 spsk sød chilisauce
Lidt bouillon, ca. 1 dl
Brun oksetern godt på alle sider, tilsæt løg og svits et minut. Herefter på med peberfrugt og bambus og lade det svitse med et minut eller to. Så blot på med de tre slags væske, smage til med salt og peber. VOILA - en hjemmelavet kineser af bedste beskaffenhed, som oven i købet er fedtfattig uden at mangle spor smag:-) Server med ris eller nudler og evt. flere grøntsager, fx dampet broccoli.
Ha' en smuk aften derude allesammen
Print denne artikel
Synes sgu at det er SÅ fedt, at du gider lave så lækker mad til dig selv. Når jeg er alene står den på klemmer, kiks eller hvad der lige stikker ud af skuffen eller køleskabet som hurtigt kan fortæres. Jeg er dog også viild med de dersens bambus :-)
SvarSletDu er sjov kære Bettina - jo, men jeg er jo alene hele tiden skal du huske på (altså når jeg ikke lige har gæster) og hvis jeg spiste kiks hver aften så ville det stå endnu værre til end det allerede gør thi hi:-) Du er så heldig at din mand laver mad, så det er bare med at nyde det. Du må sige til næste gang, du er alene, så skal jeg lave en kineser til dig:-)
SvarSlet