Sidevisninger i alt

torsdag den 3. november 2011

Et kinderæg .... af kogebøger

Ja, for det blev til hele 3 kogebøger på to dage ..... Indtil for nogle måneder siden har jeg hele mit liv købt et hav af ugeblade - ofte 2-3 stykker om ugen + diverse magasiner osv. Underligt nok har jeg pludselig mistet interessen for at læse den slags blade, måske et enkelt i ny og næ, men slet ikke i samme omfang. Og dét sparer man altså mange penge på - så jeg føler mig i min gode ret til at omsætte dem i anden "litteratur" ha ha! Så hen over et par dage er skabet med kogebøger igen igen vokset ..... mine kogebøger fylder et helt køkkenskab, selv om jeg i forvejen mangler skabsplads!


Jeg var i Netto og handle med en veninde og hun kom farende efter mig med denne her, og sagde at den måtte jeg da vist eje. Og jeg må indrømme at det er en rigtig lækker bog - skønne billeder, og fyldt med lækre opskrifter med chokolade. Bogen er en engelsk oversættelse og med forord af Jan Friis-Mikkelsen.
Og så kostede den kun 29 kr. - faktisk samme pris som et enkelt ugeblad, som man jo bare læser igennem og ikke har mere glæde af.


Hvad mener I fx om denne her blåbærkage? Øj, den ser laber ud .... og det er der også mange andre der gør!


Ja, og denne her faldt jeg over i Bilka til 75 kr, og fik kun øje på den, fordi jeg har læst så rosende omtale på flere andre blogs. Ja, så det kunne jeg faktisk ikke gøre for at jeg købte den også - det er nærmest jeres skyld! :-) Men da jeg bladrede i den, kunne jeg straks forstå, hvorfor den var nødt til at komme med hjem. Sikke nogle smukke billeder og en utrolig god grundbog, hvis man gerne vil lave fine cupcakes bl.a.


Cupcakes med lavendel ...... de er da bare så fine .....øv, at der er længe til frisk lavendel i folks haver...


Og hvad med smækre citronsager? Jeg kommer helt sikkert til at bage efter denne bog .....


Må også lige vise jer den her side med muffins med pekan og ahornsirup ... savle savle ....Der er nu også andre store kager osv i bogen.


Den her er jo altså også et must, synes jeg .... jeg har de andre 3 bagebøger fra Amo, og de er faktisk nogle af de bøger, som jeg vitterligt får brugt og som ikke kun samler støv. Her er også gode ting og nemme anvisninger, og mange forslag til bagværk for børn. Og igen til 29 kr og jeg vil hellere ha' den her:-)
Print denne artikel

9 kommentarer:

 1. Det er jo KUP du der har begået. Super fede bøger. Hvad er det med de koge/bage bøger ??. Jeg bliver også a.l.t.i.d draget af dem og skal ha´ nye, men jeg bruger dem stort set aldrig !!. Men hyggeligt ser de da ud, når de står fremme :-). Åhh jeg er også stadig storforbruger af ugeblade...:-)

  SvarSlet
 2. Mmums! Jeg har også netop selv købt Hummingbird-bogen. Og lige som dig er jeg blevet lokket af bloglands mange rosende ord om den. Men jeg blev bestemt heller ikke skuffet da jeg tog et kig i den første gang. Og i weekenden skal jeg have afprøvet den første opskrift der fra :) Iiihh jeg glæder mig :)

  SvarSlet
 3. Jeg har prøvet lavendelkagerne... Efter min mening smager de mest af sæbe, men de andre kager er mums!!

  SvarSlet
 4. Fantastiske indkøb!
  Jeg kan varmt anbefale de citroncupcakes du viser fra Hummingbird, lavede dem til en fødselsdagsfest, og de blev rost til skyerne.

  SvarSlet
 5. Jamen altså - det er da også de bedste kinderæg! ♥

  Har selv kigget meget efter Hummingbird, og hvem ved - måske får jeg også købt den en dag :-D

  SvarSlet
 6. Hej Bettina - hi hi jeg kan høre vi har mange fælles laster!
  Hej Anna - hm blogland er skyld i meget. Smiler. Rigtig god fornøjelse med at afprøve den første opskrift. Det er jo weekend lige om et øjeblik:-)
  Hej Stine - hmm det lyder ski ikke tiltalende. Dem vil jeg da bestemt skubbe bagerst i køen. Man kunne så nøjes med at pynte med lavendel.-
  Hej Bitten - super, tak for din erfaring. Nu får jeg endnu mere lyst til de citronkager!
  Hej Piske - jaaaaa, den tror jeg nok lige du må eje. Du vil da ikke være bagud i forhold til os andre vel? hi hi

  SvarSlet
 7. Ja det er nok bedst at holde lavendlen ude af selve kagen.
  Bitten har ret.. Citronkagerne er rigtig lækre, og blåbærkagen og og og... Mmmn der er mange gode!!

  SvarSlet
 8. Har selv Hummingbird bogen - men hvor ser den chokolade bog spændende ud - er der blevet lavet noget fra den?

  SvarSlet
 9. Uha, Stine jeg må snart se at finde en god undskyldning for at prøve noget af det. Du frister:-) Men jeg prøver lidt at holde mig fra sukker lige de her dage!!!!
  Hej Camilla - nej, jeg har ikke forsøgt mig med opskrifter fra chokoladebogen endnu, men det kommer helt sikkert.. håber du så kigger forbi igen

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...