Sidevisninger i alt

fredag den 8. april 2011

Mit livs første sushi

I går fik jeg besøg af min skønne veninde Dorte - vi har altid virkelig sat pris på hinandens selskab, selv om hun er 14 år yngre end mig. Det betyder vist intet for nogen af os. Hun har nu fået en lille dreng og en lille pige lige trip-trap, så for tiden går der naturligt nok længere mellem at vi ses. Jeg tænker tit på, hvordan familier får det hele til at hænge sammen med to voksne med fuldtidsjobs, små børn, hus, familie, venner og alt det andet ... uha, så er jeg jo priviligeret med at have meget tid til at gøre, lige hvad der passer mig. Men hvor var det dejligt at have Dorte helt for mig selv en hel aften ....

Dorte er ellers vild med mit hjemmelavede mad, men i dag valgte jeg at vi skulle spise sushi. Jeg havde for længe siden købt 2 menuer via Downtown.dk på et godt tilbud. (hold endeligt godt øje med Downtown hver dag, der kommer virkeligt mange gode tilbud, så jeg køber en del der efterhånden) Og da jeg underligt nok aldrig før havde prøvet sushi, så var det virkelig på tide, særligt da jeg virkeligt godt kan lide fisk.

Der var 30 stykker blandet sushi, som jeg gav 190 kr. for - det kom fra Sushi-Do i Smallegade her på Frederiksberg. Det skulle vist være et godt sted.... sådan her så vores aftensmad ud ... der var også et bæger med skønne edamamebønner, som også var første gang jeg prøvede dem.Hvor ser det bare vildt smukt ud - det er jo madkunst! Og hold op, hvor var jeg VILD med det fra første bid. De der stykker med en indbagt stor reje var bare for lækre .... men også alle de andre. Der var ikke nogen, jeg ikke kunne lide.. synes dog nok at dem med tun var dem, der smagte af mindst. Jeg har jo ikke noget at sammenligne med, men jeg tror nu også at de her var af en rigtig god kvalitet og helt helt frisklavede. Jeg vil helt sikkert købe sushi fra Sushi-Do en anden gang.

Og vi blev rigeligt mætte af den her menu. Ja, ja - jeg ved godt vi guffede et stort stykke hjemmelavet lagkage bagefter, men hvem snakker om det .... den får I at se en anden dag!

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal nyde sushi. Det er så delikat, smukt, lækre smage, der blander sig, og herligt at sidde med i lang tid, mens man får en god samtale.

Vi drak mere af den rosa Crément fra Irma, som jeg er forfalden til i øjeblikket - vist et håb om sommer og udeliv med den boblende vin.....


Og se så også lige den her kæmpe buket smukke roser, som Dorte havde med!! Udover at Dorte er en utroligt kærlig og støttende veninde, er hun altid så generøs over for alle mennesker. Jeg elsker at få blomster!

IMORGEN kommer der GIVE-AWAY her på stedet, så kig endelig forbi igen ...

Ønsker jer alle en skønherlig weekend i solskin!
Print denne artikel

4 kommentarer:

 1. ELSKER sushi, men får det desværre alt for sjældent. Kæresten bryder sig ikke om det, desværre...

  Mange hilsner
  BIrthe

  SvarSlet
 2. Jeg kan nu godt forstå kæresten meget gerne vil have dine hjemmelavede retter! Så må du guffe sushi sammen med en sød veninde:-)
  Weekendhilsner til dig
  Marianne

  SvarSlet
 3. Ser sgu godt ud, masser af fisk i makierne! Har prøvet de fleste sushi-steder i Danmark, men har endnu ikke prøvet Sushi-Do!! Det må jeg prøve nu :)

  SvarSlet
 4. Hej Taste and Experience
  Go for it:-) Jeg ringede faktisk til Sushi-Do dagen efter for at sige tak for en god oplevelsee - det tror jeg, de blev glade for
  Venligst Marianne

  SvarSlet

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Der var en fejl i denne gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...